Oct 16, 2010

drebar pompuan

auto published yek neh kengkawan....

semalam on da way g keje....pagi2 kala tuh...ternampak ade 1 motor neh..tetibe teringat dolu2 marin..dlm tahun 2005 / 2006 gtu....tgh anak dara sunti gtu....^_^

kesahnyer penah 1 ari..on da way balik keje....mau belok ke Skudai tuh...ade selekoh sket...jadi sampai situ wajibla kenderaan di'slow'kan....tgh syok2 aku berangan nak belok tuh...tetibe aku disergah dgn 1 mat motor....*time tuh mmg aku bukak tingkap...bajek nak jimat minyak..time tuh juge rege minyak killer nak mampos dia punye mahal!!!

mat motor:phewit!!!!hai...*sambil angkat2 kening birah

aku pon wat dek aje teroskan aje bawak kete....
skali mat motor tuh ikot dia pecot ikot kete aku....sambil ikot tepi kete aku...

mat motor:hai.....sombong....*sambil bijik mate dok tgk kat dalam....tang area kaki dan time tuh..mmg aku pakai baju kurung...tp standart la kan...dlm kete...aku angkat kain aku sampai ke peha....panas gamaknyer...

 keadaan singkap kaen begini...

aku lajukan lagi bawak ....mat motor tuh kejor lagi...

mat moto:wooiiii main nak????!!!!main...malam neh....*sambil senyum2 birah lagi

pehhh time tuh darah dah menyirap juge...aku pon ape lg pecot lagi laju....sambil naikkan tingkap.....teros mat motor tuh pecot lagi sambil terjerit telolong la kat luar...pastu dia teros pecot......tinggalkan aku....


bengong kan jantan tuh...tak tau la ape motif...adekah dgn ternampak peha aku yg putih melepak ala2 sipi  je bleh teros terase stim....atau muke aku yg ala2 sexy cam cindy keropok????
atau mmg jantan itu...mmg killer sex????ahaksss...mmg bengong!!!!!!

aku tade jawapan....hanye dia dan ALLAH saje yang tau.....moge manusia itu dilindungi ALLAH selalu....
peace!!!!

*teringat juge time study kat cosmo..kalo jenjalan kat mall atau time nak balik on da way nak g tempat taxi adoiii...rajin betol budak2 skinhead sergah aku...haiiii...kesabaran aje aku neh...seb tade sakit jantong tau.... pinggan betol!!!



5 komen tomen:

INTANKUTERPILIH said...

ko cun banget..tu yg mat motor terpikat tu..hehehe

Cery said...

salam bonda dadif..its me cery.pasal yang u tanya supplemen utk kanak2 tu..multivit tu rm39 ada 65 tablet.. kalo yg chewable vita C rm30.kalo mealshake rm91 setin..omega lak trial 30biji rega promo rm40.... ape2 emel saya ye shareeza80@gmail.com... sy mmg kasi anak saya mkn supplemen ni

cik puan akish said...

intan ku terpilih:awwwww....tersipu2 ai tau....

cery:tq..nnati ape2 me emel yah....tqvm..

ibudhani said...

bonda dadif,,, eee takutnye mat rempit tu ckp mcmtu...kalo sy mesti dh mngeletar dh tu....

sbb bonda dadif cun la tu mamat tu suke ngusek...

cik puan akish said...

ibudhani:hah tau takpe...mmg time tuh udah kecot perot ....tapi ttp maintain beranikan juge....

aisehhh cun kah...agagagaggag

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!