Oct 8, 2010

ape yg suksess..

yeap...spt yg korang tau kan....dak dadif ari neh dah 1yr 1 day....



so aku nak le juge catatkan progress dia sepanjang nak menyampaikan dia ke 1 year..

 * meniarap - 4 bulan

* menyelar - 5 - 7 bulan lebih

* duduk - 7 bulan

* merangkak - 8 bulan

* bertatih - 9 bulan - 11 bulan

* jalan laju - 11 bulan lebih *tp belom reti bangun sendiri

* pandai sebot ibuuuuuu - 3 bulan *sentap tau bonda....patot pandai sebot bonda or mama dulu la dadif!!!!
* reti bahasa bile orang hangen same dia - 5 bulan lebih *neh akibat aku selalu marah dia la kot...sejak dr lahir lagi...aku asik dok marah dia aje....siannn anak bonda...:(..dats y dia sgt2 le sensetip...
* pandai selak2 buku - 7 bulan

* pandai tunjuk isyarat no1 - 7 bulan lebih
* pandai pigang botol sendiri bile minom susu - 8 bulan *benornyer dr 6 bulan dia dah reti..tp sebab "MIM" juge...make dia lebih cekap time 8 bulan la..
* bile org kate sayang sikit..laju2 dia tenyehkan muke dia ke muke kite - 9 bulan
* bile kite kate "ustaz" -segera dia akan cari...org yg pakai songkok / kopiah sambil kate aaaaaaaaaa -10 bulan

* reti bahasa bile kite sebot 'dont -10 bulan
* reti bahasa bile kite kate baring/buum -10 bulan

* reti bahasa bile kite kate booosiii (hujan) -10 bulan lebih

* reti bahasa bile aku wat isyarat mau cubit / jentik - 10 bulan lebih

* pandai sebot aaayah - 10 bulan lebih

* pandai babai orang -11 bulan *org len dah lame babai orang...dia baru reti..upss ...dia bukan tak reti kengkawan..tp dia "MIM" = "MALAS"...konpem ikot perangai babahnyer....ngeee

* pandai sebot ba..ba....- 10 bulan lebih *sentap lagi bonda....tetibe baba yg awak sebot dulu...penat bonda ajar sebot bonnnndaaa...maaamaaa...

* pandai shake hand sambil syg -11 bulan

* pandai hayun2 tangan cam isyarat ayooo tak tau - 11 bulan lebih

* pandai tadah tangan dan aminkan bile org bace doa - 11 bulan lebih

* kalo kite kate "buang" laju2 dia tgk kat tong sampah - 11 bulan lebih

ape lg ek...tak hengat sudah..tp yg pasti...motor skill utk mengunyah dia mmg faul...sampai la neh makan bubur nak diblend punyer...selagi tak halus cam eskrem..namo makan wehhhh...lecehh owhhhh....

ape pon bonda so proud ngan u my boi!!!apepon pade bonda....Hadif Adam adelah yg terbaek....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥










0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!