Oct 28, 2010

5 generations...

short n3 utk pagi ini...mau tunjuk kat korang...dan aku pon baru dpt info mlm tadi...rase bangga pon ade...pasal....pasal ape kengkawan...pasal oneng2 *eh betol ke aku sebot neh??? lil hadif masih ade lagi...walaupon...hanye oneng2 saudara...kire oraitlah....ade juge...korang ade???ade? ade?....meh aku kasi tengok oneng2 lil dadif...

 kalo ikot turutannyer...orang tua neh..mak sedare kapade atok jantan aku...

nenek sedare kepade mommy aku...

noyang sedare kepade aku...

oneng sedare kepade lil hadif...yey!!!...dapat juge dadif tgk oneng2 dia....nnti bile dah beso kot dadif ilang ingatan ade ke aku penah tgk...hah..ya anak..sile bace blog bonda kamoo..proofnyer ade disini akanda kuh...

perfect!!!!cume gambo mak kepade atok aku tuh non ado la....kene aku gali la kat umah dia dulu..tu pon kalo ade la...kalo takde...tak dapeklah nak aku ade2kan....so cukopla kami 5 generasi.....

tu aje....daaaaaaa....


11 komen tomen:

az rina a.k.a jaijina said...

beruntung ade lagi oneng kan, kite ni nenek 2,2 belah dah tadek dah..kalau tak leh bermanja² ngan dorang kan..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dari genarasi ke generasi....

Sidratul Muntaha said...

caralah.
boyot aku pun dah lama takde.
last aritu time aku umur 10 thun.
btw,nenek aku dah msuk boyot since aku umur 15.
ni kena tggu puput dia kwin,baru dia leh oneng.

mama qistina said...

wah dah sampai lima generasi ye...besar jugak tu..

Lieya said...

Bagus2.. ini menunjukkan kuarga ko semua panjang umor belaka. Heeeee nnti ko pun sempat jumpe cicit ko

cik puan akish said...

@az rina a.k.a jaijina

betol2....mmg rase bertuah kerane mereka maseh idop lagi..leh tumpan2 manje dgn dia..

cik puan akish said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥

aha...dan seterosnyer..:)

cik puan akish said...

@Sidratul Muntaha

jadi pade yg ade neh...kenela bersyukur....alhamdulillah....diberi kesempatan utk kenal sape oneng nyer..

cik puan akish said...

@Lieya

mudah2an..amin..panjang umor kami sekeluarga..sempat aku tgk anak cucu cicit aku..awwww..mau jadi nenek vouge gtu!!

risa said...

ekekekeke...kito pon ado ler..
sat2 esok le kito hapdet yo..
hamboi2..tak sangka ini budak ado dalam list kengkawan blog aku...hai hai hai

cik puan akish said...

@risa

ade eh??syukur....

ye la sis..sis aje namo add kite..:)

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!