Oct 4, 2010

2 oktober 2010

hok aloh....ari tuh kat en3 neh ...aku war2kan ayah mau banje makan kat sepud sempena bday along aku kan...tp kensel la...pasal mummy ngn ayah aku pikir yang aku neh nanti tekejar2 mau g celebrate birthday party anak member aku si sue tuh...*cea..ape yg dorang risokan aku tekejar2 pon aku tak tau la..gamaknyer dorang sian same dak dadif kot....

makenyer...mummy juz masak..then makan la kami2 diumah....abes aje makan2 tuh..teros aku siap ngan laju2nyer nak g umah sue...tp kat umah su..aku lupe killer weh nak snap2....killer melantak nasi + sambal belacan...killer power dia punyer sambal belacan sampai aku pon terlupe nak snap muke bday gal dak pia tuh...takpelah..korang nengok aje la ape yg aku sempat snap2 ye...gtu..

aku kasi along aku towel itu....dlm tuh ade towel muke + towel tangan + towel mandi..mandangkan anak dia si kakak tu kate..."ibu tade towel baru....towel dia sume buruk2..pastu bnyak yg dah koyak2"...agagaggag tak tahan kan statement anak sedare aku tuh.....so....aku pon rase oraitla kan...mandangkan en.hubby pon ade bagi idea bagi towel...aku pon ok owhhh...*yang pasti towel itu bukan towel murah ha....bukan rm10....rm69 lagi...killer ko!!!!!towel aje rege begitu!!!...ko ade????aceh...berlagak la pulok...tak bek akis...meninggi diri..yek..mahap kawan2..

tuh...en.hubby along aku yg bagi...tsk...tsk..jeles ai tau!!!....nyampah....in advanced dapat..on the dot pon dapat....arggggghhhh!!!!!*for b...u tgk abg jamil....itu la org syg binik tau....psiko2....


budak tecik yg cibok2 juge tuh...

sayur cap chai....

ikan siakap sweet sour

udang black pepper mummy....terbaekk owhhh

bday gal..along aku la tuhhh...

orang sume sebok makan..dia sebok mau men same momot..

nape momot lari bonda????

owhh momot dtg balik....mau duduk kan dia...

puas men kucing..men pulak botol2 itu...

bonda pon mau interprame....


si kakak...tukang bg idea...

bihah..yg malu2 kuseng...

ini lak...hasil dr umah bday gal...dak dadif dapat belon + snack...dan dah konpem snack itu bonda + babah yg tukang perabih...

dan malamnyer aku g umah ila pulak...picca pon non ado....lupe weh....killer melantak lakse penang....sampai sudah terlupe....lagi2 rase kagom same dadif..killer laju dia makan lakse penang buatan ila.....siap berebot2 ko tau...ish2....mmg hebat penangan lakse penang ila tuh..terbaek + terangkat!!!!next year leh wat lagi..

dahh itu aje...sekian....

4 komen tomen:

notti netti said...

birthday aku tu............

cik puan akish said...

owhh ya kah...epi belated bday net!!!!umor bape??konpem udah tua...ngeee:p

Fara said...

ehh si kecik dah start jalan yer? ;))

cik puan akish said...

ye fara...sudah agak lancar....cume lom reti bangun aje....sekang gile asik nak berjalan aje..:)

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!