Mar 14, 2011

pagi morning monday....


assalamualaikum...

whoaaa...hari ni hati adelah amat tidak keruan....
why..why whyla.... 

emm..tahla nape....maybe pasal en.hubby dah mule start keje kat hotel balik...
no normal shift..haiyakkkk..tensi...

haihhh...apela nasib...*upss...tak baek mengeloh akish* 
ok...ok.stop..

tp....hati agak keberatan...maybe terpikir...
takot tak boleh handle dadif sengsorang bile malam kala..
yeah..sungguh cliche ayat aku nihkan....tp betolla....
sometimes kalo lil dadif ade angin dia..atau lebih2 lagi time makan...
itu adelah time yg sgt la mencabar jiwe dan rage....ish2...tp...
it's ok la kan...baru mencabar sket...
jage anak tanpe bantuan sesape...walaupon tok ma same tok ayahnye ade..
tp ttp tak same jike babahnye ade...




wat to do...time la nih kot...
aku kene blajo sket utk lebih menjadi seorang yg kool..
harap2nye...dadif pon memberi kerjasame pade aku..
dgn idak membuat perangai time babahnye tiade....
amin..amin..amin...

so hati..sile la tabah...somi mu pegi mencari rezeki..utk keluarga dia juge....*sigh*




5 komen tomen:

mummysyafie said...

insyallah..Dadif gud boy..takkan susahkan mama, jangan risau taw

@e_da said...

sabar ye akish.. kdg2 mmg trouble bila hubby takde kan.. kita kena positif kan diri walaupun perit.. ida pun selalu kena camtu.. 2-3 pagi kdg hubby tak balik.. tp selalu set dlm mind "bukan senang nak jd senang" walaupun kdg2 menangis tp sabo je lerr.... dadif jgn nakal2 ek.. sian kat mummy

wahida said...

beb, ko mesti boleh handle punya anak ko tu...percayakan diri sendiri..jgn sesekali frust menjaga anak...anak ko mcm tu sbb dia sgt cerdik, so, ko kena byk sabar ye dear....

caiyok!!

bonda dadif aka akish said...

ols....tenkiu yah..mudah2an...dipermudahkan spt yg didoakan korang..love ols..

cira said...

dadif gud boy la mama..

peluk kaki mama je kejenyee, kalu hati x berkenan..... kekekeke

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!