Mar 22, 2011

bile khusyuk dan tawadukkk



*pon auto publish juge...akan kugigihkan utk jenjalan kat umah ko yek..*


nak citer kat korang nih...pasal sape lagi kalo bukan anak bujang kuh yg 1 ini...

almaklomla..makin beso kan makin banyak gayenye...

lil dadif nih kalo tgk kartun sekang nih...akan concentrated sket..b4 diz..ssh la nak soh dia tgk kartun....tp..kene make sure la..kartun tuh penoh dgn lagu2....

cam aku nih...download kan dia lagu..pebret dia...teros dia...layaaannn...


tetibe babah dadif pon join sekaki..


tu diaaa...tak berkedip bijik mate...


 nampak cam kyusuk betolkan????


ahaa...ini dah setat bosan..pasal momma dia dok lapan ploh kali ulang..lagu yg same....
mickey club house..chungginton, barney, timmie time tah ape lagi 2 tuh aku tak hengat..

gtula dadif kalo nk umpan dia sekang nih..lagi2 kalo nk soh dia dok diam kat dlm cot tuh...
kalo idak...hadoii tangan dia..aku mmg la tak bleh tahan....sume mende dia nak try & error..

geraaam!!


*korang selalu download kan anak korang lagu2 kartun tak???lagu ape???meh la share sket...tak baek lokek ilmu taw!!!*






10 komen tomen:

MAPPIAU said...

hamboiiii kusyukkk sungguh la dadif nengok hahaha

kalau irfan skang ni die dok kusyuk tengok citer katun kat chanel 613 phd chanel. kemain lagi siap hapal ape yang katun tuh nak cakap hahahaha

Sidratul Muntaha said...

geng bas sekolah,lucky laki (bukan superman),ape lagi,lagu theme mr bean kartun tu.theme astro ceria...
pastu dai mgm layn jer girl generation (run devil run) dengan super junior (sorry,sorry)
tu belum lagi masuk lagu shinee la,tara la...big bang la...
sape suh kaco tekan2 file lagu mak dia..
trus lekat..
ngaji?!
lagi la hafal..
bukak jer IKIM..
sume surah dia baca.

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm goog boy! lama benar tak singgah sini. kekangan waktu nyah

bonda dadif aka akish said...

mappiau @ sidratul:ok...tenkiu sharing..tp daku takde astroo...huarghhh=(

@etiey:takpela nyah...aku paham..dunt wori..yg peting esyraf abek2 saje...

Elin said...

hihi cute jer tgh kusyuk. My dotter suka sgt lagu2 mcm learning..Type jer Super Simple Learning..byk lagu utk budak2 bljr. My dotter suka sgt incy wincy spider, twinkle2, skidamarink and ABC song..upin ipin pun suka sampai ada word yg die hafal n ikut. Walidnye siap download n save kat laptop. klu die boring2 terus bukak kan and kusyuk jer tgk ulang2. Sampai mama n walid pun da hafal lagu2 tu..hihi.

r|nA @ ja|j|na said...

same mcm my echa..abah dia lah yg selalu donlod lagu²..kalau nak harap ibu, mmg taklah jawapnye..

kalau echa kan, twinkle² little star tu peberet dia..ngadap tak kelip..

fiza said...

Amboi...khusyuknya dadif.

lily azliyana @ mama zara said...

amboi..khusyuknye dadif layan lagu..hehehehe

Zara..kitorng tk downloadkan lagu..tp download movie tros..dhlah sume simpan dlm laptop..smpai berat dh memori ngan movie2 kartun die..heheheh

lily azliyana @ mama zara said...

amboi..khusyuknya dadif layan lagu..hehehe

Zara, kitorng tk downloadkan lagu..tp selalu download movie2 kartun macam toy story, ice age, shrek sume tuh..smpai dh berat dh lappy mama ngan sume kartun die dah..=p

*∽ IZAN ∽* said...

ha ha ..kusyuk abes. bagus tu kecik2 dah celik IT.

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!