Mar 15, 2011

hati paaanaasss...


hadoi..wat da moning daaa.....


pepagi org dah kasik mood spoil!!!!
naseb hari nih bukan hari isnin..kalo idak..
double tripple hati panas...

hari nih masok opis agak keterlewatan sket...
pastu agak2 rush bawak kete...
pastu ade 1 kete kenari..fomfuan lak tuh yg bawak...pehhhhh...
agak2 la kalo ye pon hangin ngan aku.... 
pasal aku hon dia sket pasal dia leke cr barang kat bawah...
pasal kete depan dah gerak..dia punye kacip aku pehhhhh!!!!! 
rase cam nk ludah aje muke dia....


 *aiseh ..kecik la pulak*



pastu nak kerek ngan aku konon2 ko begitu star dgn merokok...wtf!


haihhh!!!!
*psttt semalam jiran umah lame aku dtg umah...
anak dara dia mau SPM tahun nih...menderita sakit..yang tak tau ape sakitnye...
dan tak tau ape punca sakitnye..dan lebih menyeramkan...
anak dia seakan2 menyerupai nenek kebayan..dgn jalan terbongkok2...
dgn mulut memuncung ala2 mengunyah songel...
dan lagi lebih terok..anak dia seolah lupe segale2nye ttg dunia...
langsung tak igt ape..blaja tak ingat..mak apak dia pon dia tak ingat..ish2..
dasyat kan...
takotla...nape la menjak2 nih aku asik dgr cerita2 cam ini aje...
selisih...
 dijauhkan kaum keluarga kite dr perkara2 itu sume..nauzubillah....*


14 komen tomen:

Mama Hanim said...

mmg tensen kan jmp jenis cmtu. bt sakit hati je..

iskh, kesian anak jiran tu. semoga dia cepat sembuh.
Kerajaan Haramkan Botol Susu Bayi Polikarbonat 'Bisphenol A'

(Gambar) Saida AF6 Tetap Mahu Bercerai

@e_da said...

aritu ida pun mcm nak bgaduh ngan 1 pompuan ni.. dia baran bawak keta mcm org giler boleh dia jeling kita.. apalagi tunjuk penumbuk kat dia.. kalau lelaki tak berani la.. sib baik dia blah.. ehhehe

kisah mistik mmg menyeramkan kan,..

MAPPIAU said...

huh, citer yang last tuh buat saye meremang bulu tengkuk jer eiiii jauhkanlah

So Shy Lady said...

crite 1: panassss berasap!Sabar je laa...

crite 2 : sapa punya angkara? geng2 syaiton la tuuu..:(

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sib baik aku pemandu berhemah. ko takkan sumpah seranah aku la kan..ahaha

eh, seram weh..mintak dijauhkan. kene buatan org la tu mek..takde da mende laing

✿ etiey erywan ✿ said...

ko kan suka 2 in 1 la nyah. heheh..yang pirst tu m,mg hangin lah. aku pun sumpah 4 bakul kalau cam gini.. hahaha

bonda dadif aka akish said...

@mama hanim:kannn mcm la siak pemandu begitu...mudah2an kan..

@eda:aha...kalo lelaki...harus pikir..nak marah ke idak...tp kekadang..kalo bole kite buat balik...spt menkacip..kite kacip dia balik..

@mappiau:hah tu la..mudah2an dijauhkan..amin..

@shy lady:panas mmg panas...dan kesian pade ank jiran itu..

@rose:aha..seb ko pemandu berhemah..kalo diak..mmg kene maki ngn aku..agaggagaga

@etiey:cepat sket...skali gus...kang kalo pending..aku malas nk buat nyah...kannnn mmg kene sumpah itu pompuan!!

Intan said...

Apa kes lah minah tu agaknya ye...mcm2 kerenah!

Tapi kesian nya baca ttg anak jiran akish tu...terkena ke? Nauzubillah...mintak dijauhkan lah benda2 mcm nie dari keluarga kita dan keturunan kita.

Tak faham betul lah, nape lah masih ada lg yg suka "kenakan" org di zamam moden cam gini...takde agama ke, geramnya!

r|nA @ ja|j|na said...

pantang jugak ngan pompuan yg kerek macam ni, pastu merokok macam tah hape²..

takut plak dgr kisah yg second tu..cube bayangkan, anak yg kite tatang selama ni tetibe jadi gitu pulok, mak mane yg tak sedih kan..nauzubillah..

Cute MuM said...

memang ada golongan pompuan yang bawa kete tak fokus pagi2.. cute mum pernah terkena.. pompuan tue leka apa tah, tibe-tibe gesel kaki cute mum yang sedang naik motor.. nasib suami cepat elak..

Farra Dhelina said...

ya allh smpai mcm tu sekali..mmg selisih lah ye..

mummysyafie said...

kesian dengan anak jiran tu. kenapa jadi camtu erkk?? nauzubiilah..mudah2an kiter dijauhkan dari pekara yang tak baik

Diana Din said...

rilek2... tp mmg hangin kan kalo ada benda2 camtu... lagi satu, org yg bwk kete terhegeh-hegeh... adoiii... tensen mak...

Lieya said...

Ape ko x baling batu je kat kete minah kerek tu... ehehehe

Weii anak jiran ko tu tak bawak anak dia p berubat ker???? Kalau dah gitu sakitnye kene berubat care kampung beb...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!