Mar 25, 2011

ohhh la..la....

salam morning kengkawan...


hari nih hati ade sket ok.better than semalam..
setelah dikaji...setelah ditilik...setelah dipertimbangkan..permohonan mahap diterime..






bak kate adik angkat aku...."love to forgive but not forget!" makan time sikit la nak melupekan ape yg terjadi...


ok yom kite cite pasal mende laen..





mane lagi..aktiviti dadif n family...park kat hutan bandar mutiara rini la...




konon2 nak wat gaya otomen....hiyaaaakkkkkkkkk!!!!




dok ralit tgk turtle...




dadif & babah..




laju minum air oren nih..dia sorang aje yg sedut..lokek la  tuh...ikot perangai sapa la nih...




cerr...ko tgk dadif....dah cam anak banak cina tuh jugak...




mau pulang sudah...asik berlari sajo....penat !!!




baru perasan momma dia kat belakang...tgh terkedek2 jln...




mau mintak momma air la......haus!!!




berpeluh2...aku pon dah serabut....


ok itu aje....


daaaa..





9 komen tomen:

sharEna said...

dadif cam leng chai la..hehe =)

suke tgk mata dadif =D

Lieya said...

hahaha ape ko xbiarkan je dia ngikut nyonya tuuu...

r|nA @ ja|j|na said...

sekali tgok dadif dah macam anak nyonya tu aje, ekekeke..

wahida said...

aku sgt susah nak maafkan org...huhu...

mamalieyna said...

hahaha...betui la, dah la muka dadif ala2 cina dah..ekeke..

ooh syok aktiviti gini, arif lama tak buat aktiviti gini, nunggu la si abahnye balik dl..hu~

mekchu said...

rupa pun dah macam anak cino.. harus dia nak follow anak cino tu jalan2... hehehehe...

Intan said...

Haa aaa, btl lah akish...mmg npk dadif dah mcm anak cino tu pulak...ekeke :D Chinese look!

Dadif, aunty nak sikit air tu boleh tak :D

Zur@ZaRi said...

waa.... rajin betoi dadig beriadah... sian bonda sesak n serabai... kih kih kih..

p/s: kdg2 biler d tindas kiter akan lebey sedar diri kan... biar org mengate asal kiter berusaha n dapat rezeki halal...

Idah said...

bagus betul bawa anak jalan2...at least tak boring kat umah...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!