Mar 3, 2011

khamis sudahhh...


eh...besok dah jumaat...lusa dah hari sabtu...yibaaa!!!!.....
bleh tdo puas2...sampai mate tak bleh nak pejam lagi...tp..mate aku nih mmg bijak...
time keje...ngantoknye tuh bukan maen lagi...tp bile cuti....terbutang aje mate..haih...


dan..hari sabtu...mommy + ayah aku naek kl lagi...emmm....
pasal kazen aku yg tak settle lagi...dan...lagi kesian pade aku...
bakal dibuli lagi oleh lil dadif...emmm..ape plan yek...


aha... p makan nasi lemak kat KOPITIAM yg disuggest oleh si anon...ahahahhah... 
ape barang makan kat kopitiam yg majoriti nepal yg konker kat situ...ishhh2....
mmg tak dan...*ahaks,,,pade anon...fyi..dah tentu aku support peniaga MELAYU...ko tau ke aku support ke idak?? dan aku nih bukan pilih tempat mahal ke murah..tp aku lebih memilih kepade tempat yg SEDAP....* 
baik g nasi lemak kat saujana tuh...lagi mabeles....
teeetttt...tak bleh lelebih pasal tmpat makan...ade yg sensetip.....sentap menyentap karang!

ok ah kengkawan...mau buat keje sekejup....

later2 aku update lagila...

daadaaa

7 komen tomen:

ibu qaleesya said...

hehe esok kelantan dan weekend.. bestnyee tapi bila weekend bangun awal3 kemas rumah dan basuh baju sebelom budak kecek bangun..hehehhe

bonda dadif aka akish said...

@ibu Qaleesya:ahaa....bestla...sempat wat keje umah....nih kite bangun..dadif pon same bangun...

=)

Lieya said...

Yahhh ha ha haaa... meh2 kite serbu rerameiiii

anie said...

tapi weekend lagi letih dari weekday skrg nie..
sbb nak buat mcm2 kat umah...letih sgt..
duk kje kat opis 5 hari pun xletih dari cuti 2 hari kat umah letih wooo...

bonda dadif aka akish said...

@lia:mari2...

anie:aha...itula hakikat yg kene terime bile dh ade anak...

=)

Zur@ZaRi said...

seronok nyer sabtu ahad cuti...

zura cuti ahad jer..=((

wahida said...

i love friday!!! yezzaaaa!!

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!