Mar 23, 2011

gile dia datang lagi..



ek eleh...hampes betol tak...tak dan betol aku...
syiok2 nak update...dia buat perangai balik blogspot nih...
ke mmg saje ko nk kenekan aku..nak soh aku settlekan keje aku tuh...
cis2...aku tak bleh nk upload gambo lagi da..

gile dia dh dtg balik....jadi draft aje la gamaknye...


7 komen tomen:

Amiizaa2001 said...

hehehheheh akish....try awak klik kat pict yg dah load...lepas tu tgk kat bwh tu blh attachkan tak? hari tu akak pon kena mcm tu....si allysha plak ajar akak...mama kena klik kat pict bila dah habis upload, pastu nanti attch mcm biasa:)

wahida said...

ari ni aku upload gambar laju la plak..aku pun konpius ngan blogspot neh, tapi mmg selalu dia mereng weh...ko kena byk sabar je la ye...

beb, aku nak tanya ni, ko mmg selalu x boleh view aku punya gambar ke baru kali ni x dpt nak tgk weh, aku musykil bila org x leh tgk gambar2 dlm blog aku ni...susah hati aku beb!!

axie said...

selalu i tak kesempatan nak tengok2 pic2 yang u upload..

Ieda Al-Habsyi said...

sabau sabau, hehehe :)
EH, MEH SINI AKU NAK TERANGKAN PASAL DADAH!

bonda dadif aka akish said...

@mija:mmg tak leh sis....tensen sudah...

@wahida:hah kannn...aku tensen dah nih!!bile aku tak leh upload gambo..maka sume org punye gambo pon aku tak leh view..termasok ko punye..

@acie:alaa....=(

@ieda:tgh sabo la nih sis!!!!huarghhhh

Intan said...

Akish, intan lupa nak bagtau...lately nie semua gambar dlm entri u tak keluar tau...dunno whether it's my problem viewing ke tidak.

Baca cerita talak gambar...huu huu.

Bio Aura RM650 said...

Salam kunjungan...
nice blog ;)

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!