Feb 18, 2011

walauuuwehhhh



korang.....
tadi b4 lunch aku ade bw 1 belog nih...dia ade bagitau yg dia ade download cite cerekarama sabtu lepas....*ups terlupe mane 1punye belog*


tajuk dia "maafkan daku"...cerite sheila rusly.. 







oleh kerane aku pon tak dapat tgk cite tuh pasal time tu...aku kene tdokan lil dadif...


skali tengok..hadoillaaa...touching killer beb cite tuh...
tak menahan..tetibe air mate aku berjurai2 meleleh...
part bile cameraman fokus kat bby2 yg ade tuh...wahhhh...
sedey gilor rese...tetibe teringat kes2 buang bby tuh...lagi ketat..
ingatan aku teros teringat2...bagai kiler bayang pade lil dadif....
teringat semalam baru hempok dia..akibat tangan yg terlau tak reti diam...haih2.....


so pade korang yg nengok..g sini..


siyesla..cite dia adelah best....
so pade gadis2 diluar sane....


"jike anda masih gadis..
jauhkan seks bebas....jauhkan dr zina..."

yeap....time maen...mmg best...bleh sampai tak hengat dunia...tp....adekah anda bersedia ????
gunekan otak yg telah dianugerahkan ALLAH...samada itu buruk atau baik...
sesungguhnye yg buruk itu adelah sgt best utk dibuat....tp pikirkan akan pahala dan dose..


renung2 kan..dannn selamat beramal....
acehhhh......


daaadaaa

last but not least...



MEDICINE - TIKA DAN SAAT INI

Tika begini mencari-cari Sebuah cinta hilang  
Saat begini ternanti-nanti Bayangmu sayang...  
Bertanya-tanya pada sang bunga Mengapa layu jua  
Bertanya-tanya dihujung rindu Kau pun berlalu  
Ku ulangi pertemuan Walau hanya mendakap sisa cinta 
Bersama rindu yang terdampar  
Saat ini aku sendiri menangisi Pemergianmu kekasih Dan cuba memujuk rindu  
Yang pedih tercalar Di sudut ingatanku 
Airmataku kau renang bahagia  
Tika begini aku sendiri Kau menyepikan diri 
Saat begini kau padu janji Kasih yang baru  
Kumasih sendiri...



2 komen tomen:

✿etiey erywan✿ said...

perkongsian pintar ;P.. ada tag contest for u.. huhu

@e_da said...

tq akish.. kita pun tak dapat tgk mlm tu.. sebab tertido kepenatan main air kat waterpark.. mlm ni harus layan citer ni tq the info akish..

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!