Feb 17, 2011

pilihan readers...


first at all....pinjam kate2 dr anje mama balqish..
kite lupekan n3 yg tak best..
mari kite hepi2 kan hati kite dgn story da mory yg best..


owhh ya...aku lupe nk habaq kat sinikan...
bahawe drama king kuh..lil hadif adam....
sudah pulih sepenohnye dr demam + selseme....alhamdulillah.....
tetibe anak dh sehut...lupe nk menyalak kat sini..kalo anak tak sehat bukannn maen lagi..
menyalak sakan..anak aku sakit!!..anak aku sakit!!!....ahahahah.....
neway tenkiu2...pade ko-ko-ko yg mendoakan...
walaupon hanye kate2 dekat bahagian komen tuh.. syukran2.....i
tu mmg sudah memadai...
ubat klinik tak jalan....aku bagi pandol kanak2....alhamdulillah...
teros sejuk badan drama king! selseme pon terbang jauh2,...


dan...lagi 1 benornye aku heeeepi bangat....
pasal masok2 pantry 1 minah kat opis aku nih..yg digelar ila land..
kate aku dah kurus...yahooooooO!!!! woot...woot...!!! 
hepi okey orang kate aku dah kurus..
berkesan!!! ape yg aku gune.????..
takde ape beb...
makan pon tade diet2..kose la mak nak menahan lapo semate2 mau kuruskannnnn..
idak ade maknenye..dan kurus itu penangan dr aku demam harituh...
hilang selera makan..dannn...lagi 1 faktor....
drama king kuh yg semakin lasak...dan semakin hyper..ohoooo....tak menahan..
bukan takat raksasa gargom yg nk kuar....segale bapak raksasa pon bleh kuar tau..


eheh..cam lari tajuk aje...ahahahah..


nampaknye...readers2 aku lebih memilih tajuk yg no 2... 
- pasal kesah kesinambungan dadif dan makhluk ALLAH yg kite tak nampak..


owhh yahh..pade sape yg cam ala2 konpius..
amende minah nih bebel..ape yg kene pilih...ape tajuk2 nih....
ko bleh klik kat sini..kasik paham ini cite...aaahhh..pastu..
ko pahamlah..


so...kengkawan..














 mari kite scroll down lagi
























 sket lagi....utk pembacaan,...































sori frens...!!!!





aku postponed lagi story itu..pade esok hari...
petang nih...cam tak dan la aku nk buat....
dia memerlukan kosentrasi...dan ingatan yg betol utk cite itu ...


so....jgn lupe..cek it out itu story tomorrow....*puyus*





peace no war....daaadaaa




6 komen tomen:

wan nurul hezrina abd halim said...

hisss bagi suspen jew.dadif n mama dia dah chat oklah tuh?kurus?memang kalau tak lalujer ubat tuk kurus=)kalau lalu payah nak kurus..

rina a.k.a jaijina said...

akan ku tunggu n3 mu yg itu..macam besh, tp seram tak?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

saspen jew..cepat la cite
piat tinger kang

Nini D.. said...

JOM JOIN!!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/02/teka-biskut-dalam-balang-daa.html

✿etiey erywan✿ said...

wahh suspen.. ingtkan gambar hantu dah! huhu... jangan letak gambar pontianak sudah,.. hahahha sakit jantung mak nih ah

Lieya said...

coiiiiiiiii.... penat aku scroll up and down, boleh plak ko sambung cite ehh... cessss... ni betul2 bg reader ko suspen... aahahahhaa

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!