Feb 27, 2011

dia yg sgt prihatin...

adoila...saat ini..tgh sok2 aku menaip ni..bleh si lil dadif tekan butang op kat netbook aku nih...cissss...penat aku taip..tak sempat nak save..skali teros dia shut down...hadoii..sabo ajela aku nih...


dan sekang dia tgh ber"gotek" dgn babah dia..sakan...nnti aku letak video eh...


aku nk story sket ngan korang...mase atok belah ayah aku stay jup kat umah aku..mandangkan pacik aku g holiday ..so ayah aku kenela jage abah nye....


cer...ko tengok...lil dadif eh..




kalo pangkat pade lil dadif...atook aku tuh..pangkat "buyot"...emmm




atok aku nih dah tak berape kuat...jalan kene pakai tongkat...dan...kalo nk bangun dr katil tuh pon agak payah...




dan..ko tgk lil dadif tuh...sebok juge....orang sebok nk kasi makan kat orang tua tuh...dia ponnn sebokkk juge..maklomla...lil dadif kan drama king...jadi drama utk menjadi cicit yg sgt caring...lagi prihatin adelah begitu...

sgt gud boi kan???? mustila..tgk la anak sapa...ank akish hokeyyy...wajibla gud....

5 komen tomen:

win@momyShaneQeisha said...

dadif nakal ya, pandai sakat bondanya off notebook.hehehe
*gud boy dadif ya.

Lieya said...

Uiskkk sangatlah caringgg... ekekekkeee

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehe..cute je kepochi tu..saje eh drama king nak mintak perhatian..:-)

✿etiey erywan✿ said...

heheh... dadif jangan jadi macam mama erk. ker dah mengikut jejak jadi kipochi ni? hehee

mama qistina said...

gud gud ...drama king yang sangat prihatin...comel jek bila budak tecik dah pandai nak tulun owang tua...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!