Feb 15, 2011

macam tak jalan la....

baru aje selesai bersilat ngan big bos lil dadif....
sesi kasik obat...huihhh...mencabor2....
lagi baru aje bertekak dgn eh.hubby pasal dia salah beli cortal kanak2 tuh..

cit!!!!

pastu degil lak tuh.....pastu manjang asik takde aje...
sedangkan mendealah tuh ade...hishhh...
aku bukan ape ko....yelah...dadif punye panas asik on op aje...riso aku..
makan obat klinik yg ini cam tak jalan lak....
so...mommy suggest kasik cortal la pulak...

so...isu cortal pon udah selesai...dan dadif pon settle..
meh kite sambong pasal sesi jalan2 kat puteri habour tuh.....


drama king bersame chif drama king...



ko tengok....lil dadif berlari....dan drama queen malas nk kejor....p la larik..


akhirnye terpakse dikejar juge...


drama king dah kefenatan berlari sane sinni....time for momma dokong.>>!!!!


lil dadif dah tak sabo nak balik......ma...yommmm!!!!!

last skali....3 of us~~

next n3 nanti aku review pasal puteri habour ni...

daaadaaa.....

8 komen tomen:

Farra Dhelina said...

alhmdlh la ank org suka mkn ubat..smpai kena sorok tu..sbb tak sakit pun nk makn gak..haiyaaa

Zur@ZaRi said...

comel nyer... dadif sporting plak tu nak tgk camera.. kalo adam susah toi nak bergambor...

CuppyCakeMommy said...

alhaii..mkin ensem dadif nya ni..
sama cam mia..punyalah susah nak makan ubat..sabar je lh

btw babe..i ada buat promotion puzzle sets for dadif..jom terjah

✿ etiey ✿ said...

dadif handsome always.. muachhh!

wahida said...

anak saya si kecik tu pun sikit punya susah nak bg mkn ubat..kena daddy dia pegang, saya bg mkn ubat, kalau x, mmg meronta lah jwbnye...huhuhu....

Lieya said...

Hullaaaa sonot plak tengok budak dadif ini... gembira nmpak p puteri habour. hekkkk hek hekkk

::Mamalyna:: said...

teringat zaman dedulu coz lyna pun jenis payah makan ubat..

mekchu said...

elok je dadif pakai cap tuh..

sama lah ngan mi-cah tu.. mekchu kena makan dulu kasi ada tenaga, baru boleh bg dia ubat.. hehehe..

dadif dah betul2 sihat ke?

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!