Jan 25, 2011

pasal mau org punye..tau salah..tap tak salahkan???


assalamualaikum kengkawan...



hari ni aku wat update pagi2...pasal today agak kebizian sket..bos baru masok..
so adelah tugas2 yg perlu disettlekan utk hari ini...


pagi nih aku nk membebel pasal topik yg dibincangkan kat HOTFM...pasal



"mau bercinta...tp suke yg orang punye...
tau salah...tp tak salahkan kalo mau bercinta"


owhhh man!!!!! wtf la....



ini pompuan bunyik tersangat la desprate ok....
aku kalo bab2 mengambik/merampas orang punye...tersangat2 la jaki!!!!


ko dah tau orang tuh mmg tak available...masih lagi mengharap..
dan masih lagi memberi harapan...what for??? 
ko mmg saje mau mencari pasal....
haiii...aku tak paham betol pompuan2 yg jenis begini...


ade yg lagi best...bile mereka itu berkahwin...
dan selamat menjadi isteri ke "2"...ke "3" atau ke"4"...
siap boleh mempertikaikan ape yg isteri PERTAMA tuh buat...
heyyy!!! ko dah amek lakik org...so terime aje la ape yg dibuat madu ko tuh....
kalo lakik ko terlebihkan binik first...ko kenela redho....pasal...
ko sendiri yg dah ready nak terime menjadi yg ke 2/3/4...
 as long..lakik ko tak abaikan ko...nafkah zahir dan batin lakik ko laksanekan...
jgn la pulak dok merengek2 nape asik balik umah binik first aje...


siyesli..aku mmg kondem cukup2 kalo name orang itu  
PERAMPAS!!! 
walaupon....kalo tak dilayan mmg tak akan menjadi....tak kire la lelaki ke pompuan ke...
since ko dah tau itu orang mmg tak available...stay away  la.. 
jgn banyak cekadak lagi...huh!!!! *emosi tetibe*



apepon....terpulang pade masing2....bg aku...
"kalo dah tau jalan itu ade banyak duri....
jgnla ko gatai2 mau jalan juge ats jalan tuh..."
so..pilihla jalan lain..jalan yg lebih selamat...


dah penat membebel....meh chill dulu dgn chenta hati aku..dan korang juge..





11 komen tomen:

@e_da said...

huh turut sama membangkang... akish sebenarnya ida penah juga lalui situasiini.. perempuan this type mmgtak reti bahasa.. tp sorryla.. sebelum mataku tertutup rapat rohku belum dipanggil tuhan.. jangan harap hokeyy.. ku tentang habis-habisan sampai dia suurender....

my hubby x layan but tetap dia dok hantar2 sms... mmg kena bedal ngan haku lerrr..hahahha

MAPPIAU said...

yupppp!!! setuju ngan u okeh..tak paham fomfuan jenis macam nih. desperado sangat sampai tak tau mane yang baek mane yang buruk ishhhhhhhhh..mencikkkk tauu

Softtouch [Hanim] said...

tulah pasal...xsuka perampas...byk lagi jantan dia pilih jgk hah orang...jauhkanlah kita semua dr golongan perampas nie...

✿etiey erywan✿ said...

memamg manusia macam tu bukan menggong lagi da tapi jahat!!! kena balas dengan Tuhan barulah ko tahu...

Lieya said...

mmmmm mengerikannnn

Zur@ZaRi said...

benci pader kaki perampas...
zura pun dengar kisah ni semalam...
hangin satu badan..

kalo yer pun nak bercinta ngn tunang org or hak org lain, boley tak tunggu yg berhak tu mampus dulu... geram aku d wat nyer!!

wan nurul hezrina abd halim said...

yup ada dengar ttg nie kat blog kayyana.mujurlah mummy tak dengar hotfm pg td kalau tak tak abis daku membebel kat hubby.hukhuk

memang tak setujulah perampas n tak suka sama sakali.adaker patut dia cakap gitu?ada gak orng cmnie ek?mcm sakit jer dia nih..sakit mental!

cuba kalau org wat gitu kat dier bukan sorang dua tapi ramai wat gitu baru padan ngan muka.

Fara said...

yeshh.. u nak taooo.. kat opis i ni ade sorg anak daro ngan sorg laki org..

si laki : anak 2 nak masuk 3, bini sarat skang
si pompuan : anak daro tp nk kawen next month

harii2 berskandal kat dpn mate ni haa! meluat! siap kantoi B ngan ayang bagai panggey.. sewel ke ape tah! menyampah!

mama qistina said...

owhhh tersangatlah hangin dengan orang camni...dah tau orang punya nak gak....jangan lah jadik kat saya gini ...

mekchu said...

gerammmmm je dgn pompuan sengal tu (mcm kenal je kan..).. ye la, dgr pun dah meluat... kalau kenal, rasa mcm nak sekeh2 je...

Ogy said...

huitt marah ni....kipas2 sket bg sejok...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!