Jan 24, 2011

merajuk...dan kelaut???

assalamualaikum kengkawan.....


hahhh amek ko..dh petang kala baru beringat nk update???
ish2..mmg tak bleh dikategorikan langsong blogger tegar!!!


bukan ape ko....weekend aku yg lepas nih..beri2 da boring!! pasal..
en.hubby keje..balik pon lambat..dah balik lambat..pastuh kene kuar lagi pasal ade emergency kol...yg sudahnye en.hubby pulang ke umah sebaik saje jam menunjukkan udah pukol 8.30am WTH!!! buhsan!!


dan tetibe agin PMS aku pon udah mau sampai...maka mau tunjuk protes...
mau merajuk same en.hubby sampai next week...*tp tidak berjaye*


dan...as u noe me...kalo dah start berjalan ke umah ko-ko-ko tuh..
aku dh jadi malas utk update....dan memang mood ber-belogging tuh...ahhhhhh...
sudah terbang...agak kejauhan sket...nak update kat umah...mmg tak dan...
memandangkan lil dadif...sgt2 la super duper mau menolong bondaye meng"update"...ahh..kosela aku nk berebut dgn dia....






itu adelah pose orang merajuk ngan en.hubbynye...
menyerahkan bulat2 tugas menjage anaknye itu malam...ahhh.."b..plz take ur  turn!!!"
* agak durhake bunyinye kan????*


dan...n3 kali ini tiade muke lil dadif...maybe esok....jgn rindu pade anak bujang kuh ya....



daaaa...

notakaki:
psttt..kat opis aku ni ade sorang mamat baru masok...adoilaa..gamaknye ade resdung agaknye..asik bersin...asik mengehembus hingus saje.....dr stat dia masok aku kire...sampai la nih.. tk baek2 selseme dia....hahhh...agak exhausting statement aku nihkan....bukan ape...menjak2 ade anak kecik nih..aku agak riso pasal2 penyakit berjangkit nih!!!.kang virus dia terbang menerawang kat dlm opis ni...pergi kat aku..tak memasal aku bawak balik umah...jangkit pulak si cerdik aku tuh...sape lagi kalo bukan lil dadif...ish2...virus sungguh!!!




10 komen tomen:

Softtouch [Hanim] said...

alahai merajuk yer..xpe skali skala merajuk ada manisnya..heeehehhehe

teringat dulu kat opis sy ada jgk mcm tu..asiklah ter sret sret bunyi idung dia tu..skrg dia dh bhenti dah...

mummysyafie said...

dalam merajuk tu bleh plak amik pic. hihihi..ni merajuk manja ni.

✿etiey erywan✿ said...

hahaha.. merajuk pastu pujuk diri sendiri ;P. begitu juga saya.. hehe

cik puan akish said...

@Softtouch [Hanim]

hehehe...bukan skali skale..selalu....

cik puan akish said...

@mummysyafie

heheeh..tula..buhsan dok dlm bilik sensorang..itula kejenye...

cik puan akish said...

@✿etiey erywan✿

ahahahha....tu la psl...

Farra Dhelina said...

adeiii pakai mask lah yang...mau merebak cmtu!! amboii majuk2 manje yeee hiks

win@momyShaneQeisha said...

merajuk manja2 gitu ya bonda dadif.
*saya pun gak dgn org yg flu,takut berjangkit ngan kita,then jangkit pula dgn anak kan.huhuhu..takut juga

mamalieyna said...

sesekali majuk..bleh jer..hehe..jgn sokmo2 lak..ahaks..sama lah kita, beri2 da borink last weekends..huk

Lieya said...

KOMEN LAIN AKU TAK MAU... cumaaa KOMEN... itu mende alah kaler IJAU itu ape??? heeeeeee

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!