Jan 8, 2011

ape mau kasi tajuk ekk???

ish2...pe da....

niat dihati taknak berpisah  nak hapdate la konon...skali...cek2 kat henbag...aiseh...kabel henpon kuh tgl kat opis la puloks.....aishhh camne leh terlupe mau tanggalkan...

maka....tiade hapdate secare bergambo....yang hanye ade bebelan umum...

sekang lil dadif udah selamat belayar...sampai mane pon tak pasti...yang pasti sedang enak berdengkor...selepas asik kentot2....tak sesuai betol tau....kentot bukan men besar....ikot perangai sapa la neh....

sedang juge melayan mukebuku...tp adohaiiiiii punye lemau cam sipot sedut....nak loading aje dah amek time dekat 5 minit....boring!!!!lagi la kalo mau berjln2 di belog2 korang....adoi....punye lemau....rese haihhh..cam mau hempas2 je bokben CELCOM ni wehhh...

jalannye adelah....mari kite tdo........merealeasekan ape yg berlaku pade siang hari td...

owhhh ya....ko nak tau....td time mau kasi lil dadif makan...adohaiiii...punyela payah....padehal mommy aku masak sket punyela best....sup ikan merah...dia boleh refuse bodoh2 je....yg dia mau..... maen limau sambal .....pastu  nk dok kat riba aku sambil maen2....ko igt senang hati aku nk makan kalo dadif ade kat pangku aku..jap2 kang dia mintak air..jap2 kang dia mintak puting..jap2 kang....ade aje yg dia mintak...mintak pelempang pon ade!!!

sudahnye...td dia dok kat pangku aku...aku pon ajklah dia makan...sambil tunjuk fish ciciahkan ngan limau sambal tuh...skali dah masok dlm mulut...boleh dikeluarkan balik...hahhh koooo....ape lagi...aku pon memetir betol2 kat telinge dia...dan agak kuat aku marah dia....en.hubby teros angkat dadif yg teros2 nanes....sambil nanes...dia gosok2 telinge dia....aduhaiii..panik aku jap weh....alamak....telinge dia sakit kah lepas aku menjerit betol2 kat telinga dia????nanes tak renti2...aku mmg dh rese...alamak...

laju2 je aku teros amek dadif dr dukung en.hubyy....sambil gosok2 telinge dia...sambil tu aku kate...dadif..."sori...mama tak sengaje...sori nak...namo nanes"...teros dia senyap...

pehhh mmg panik...aku dok usha same dadif..panggil2 name dia...terik attention dia..kot2 la ade efek pas aku menjerit kat telinge dia...mamposss!!!! tobat aku tak buat lagi....alhamdulilah....naseb takde ape2...

takottt.......

=(

so bad la aku neh kan...emmmm..kate mau kurang kan baran tuh...

aiseh2......kene pertingkat lagi la....


sori yah dadif...bonda bersalah......tsk...tsk...tsk....siannn awak....

5 komen tomen:

Ciklinn said...

huhhuuuhuh akak memamhami dik.. kadang2 kesabaran kita diuji dek budak2 tecik huhuhu... akak pun pernah gak mengeluarkan sore halilintar kat umar..... pehtu sibuk cek telinga dia hahahah

Softtouch [Hanim] said...

ye kish...sy pun fham..kdg2 anak2 ni mnguji kesabaran kita..sy pun ngan darissa pun ada marah2 jgk...

@e_da said...

aduhaiiimommy sabar ya.. kdg2anak mmg membuatkan kita terujikan..sy pun camtu... kita belajardr kesilapan... hope dadif tak apa2..sian dia..

Lieya said...

Gila ke ape ko!!! Meh sini aku jerit kuat2 kat tinge ko... meh sini meh sini... baru ko tau bape punye berdesingggggggg...

cik puan akish said...

dear ols...yeah...itu la cabaran seorang mommy kan....terime la dgn seadanye....

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!