Jan 21, 2016

orientasi darjah 1 sekolah agama

sekolah agama sekarang pon ade orientasi.
hahahahahah
memacam hal nye.
bile ek orientasi ni. hilang ingatan jap. tapi rase dalam bulan 12 last year jugakla.
lagi hover dari sekolah kebangsaan.
3 hari kau!
dan amek kau. terpakse mak cuti jugak.
kali ni tak salah rotate dgn en.abe.
dari pukol 9 sampai 11.00pagi.
2 hari aku tgu abam.
1 hari en abe pulak tgu abam.
pasal hari ke 3 aku tgu dedek pon orientasi.

sekolah agama abam ade 3 murid saje.
hahhhhh tu diaaaa.
3 ketol aje.
kalu tak pandai mak tak tau nak kate ape.
lagi dah le 3 ketol aje. guru besor pulak tu yg mengajornye!
memang PATOT kene LULUS!

gitchewwwww

nampak tu yg makai baju hijau pucuk pishang tu. haaaa itula guru besau nye.





 time orientasi ni. dia bercampor dulu dgn budak pagi.
time dah berpecah dia yg 3 ketol tu.

time memule tu siaaaa...dok sensorang aje tuh





ehh setepek muke mak selpi boring tgu anak..
hihihihii

time ni ustahah tgh nak explain mane toilet


ini explain namenye ni kantin


hari ke-2





hari ke 3 mak tak snap pasal mak tak tgu dia....

so far nampak ok la pegi sekolah agama ni...
walauponnnn
krikk krikk krikkkk





1 komen tomen:

Rizziela said...

baru start sek agama ye

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!