Jan 18, 2016

cuti sekolah

cuti sekolah bulan 12 itu hari leeeeee.
baru hegeh nak update kennn.
okla dari takde.
trademark aku.

time cuti sekolah tu tak tau nak bawak anak pegi mane.
nak bawak pegi lotus, date yg nak pegi semua full.
nak pegi luar dr JB haihhhh duet lagi nak kene gune.
almaklum bulan 12.
baaaanyak lg keperluan dan kepentingan yg patot diutamakan.

maka. jomla kite g piknik kat are kota tinggi sinun.

buat2 sandwich.goreng naget.buat nasik goreng. settle.

plan nak ke desaru.
sampai kota teros tukar pikiran pegi ke tanjung sepang.
tp bile jalan dan terus jalan.mane lautnye nak diberentikan ni...
yg jumpe semua macam hak milik chalet.
macam tak best nak merentas chalet org pegi ke laut. sedangkan kite tak tido pon kat chalet dia.
kang satu hal pulak mane nak tukor & mandi nanti.

lastnye rase pegi teluk ramunia kot.

suke pegi situ.next time kalu nak pegi piknik pegi teluk ramunia aje.
tak ramai orang.
air tak kotor.
pantai tak landai.
which is selamat sikit la untuk budak2.

abam bz dengan ketam dia




budak yg manyak syiok tamo naek walau sekejap

eiiiiiii...

ingat tamo turun just tgk dr tepi je jage barang
tapi kenot tahanlaaaa.nak jugak turun...


ajak budak ni sekali bergambar.while abam bz dgn small crab dia


kasik chanlaaaaa




ni dah nak suruh naek dahhh




nampak???
merentan tamo naek darat....
abes semua air ludah dikeluarkan!
mak dah rentung nakkk tgu korang kat tepi tuhhh...

sudahnye dia menanges...lantok..
jalan aje pegi mandi...

tak salah ari tu gerak dalam kol 12 lebih kot...
teros g cari makan.
time tu cari makan kat mane ek...
pon dah lupe....
itu pon anak2 naek kete otw p makan memasing dah ke-tidur-an.
oklaaa dapat hepi kan hati anak2..




1 komen tomen:

Salina@IbuAqil said...

Sonoknya....
Lama dh x bwk aqil g kelah kat laut nih....
Kelah kat air terjun pn dh lama x p....
Bila lah ayah nak bwk nih.. Sobssss!

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!