Feb 6, 2015

Seminar Mengenali Potensi Diri

Sabtu lepas ade attend 1 seminar anjuran Dato Azizan Osman.
korang kenal sape DAO tu?
ishhh tak kenal..memang tak patot korang ni.
Jutawan Multijutawan kat malaysia tu...




ok back to da story...
asalnye memang ade ternampak 1 bunting kat 1 kawasan tu..
tp tak ingat kat mane...

sekalinye..
balik dr jalan tu..
masok kat grup EHPS..
Founder ade kate...
"jom kite pegi seminar kat berjaya 31hb ni..."

memule macam "emmmmm..seminar..best ke..ape ke....biasela budak kecik kat dalam kepale otak ni kan sentiase aktif "

bile P.A Founder kate...jom kite register..register 3 orang tak payah bayar..
kalu pegi sorang kene bayar RM50 kalu tak salah..

che kiss kalu dgr free macam...menggelupur tu teros datang...

lols

ehhh...
nak pegila..
toing toing toinnggg dalam kepale otak sape yg aku nak hangkut..
keramat hidup che kiss aka chuband..dan zaidi kawan chuband tu...

soh zaidi register...
sampai time...
keluar dari lif...
uiiiiiiiiii makhaaaaaiiiii...
ramainye manusiaaaa....
dari hujung ke pangkal beratur!
terkojut che kiss...

owhhh ya...ade cerite disebalik nak ajak chuband che kiss ni..
asalnye chuband tu tamo pegi..
tapi "terpakse" pegi untuk bg support kat binik..
tapi dalam terpakse nak ngikut tu...
dia punye ngomel sampai ke parking kete kt hotel dia punye ngomel...

tapi che kiss hati ade sikit kental..
senyum..dan kate.."ye la b...takpe...kite pegi aje...awak dah pernah dgr...takpela awak kan nak teman ayang"
begitu...
pasal malas nak bertekak...

=)

ok...sambong balik...
punye ramai manusia..
kesahnye..kat dalam dewan kene dok asing.
chuband dgn zaidi..
aku kesorangannnn...

kemuncaknye pegi seminar tu...
banyak sangat tentang ke-rohanian yg DAO bagitau..
starting kehidupan kite...
walau ape yg kite nak buat sekali pon...
first sekali...dan most important thing adelah

"BINA CONNECTION DENGAN ALLAH dulu..
then..set kan MOTIF KITE BERNIAGA ADELAH KERANA ALLAH TAALA jugak NAK MENOLONG ORANG LAIN DENGAN IZIN ALLAH"

then...barulah start dengan strategi...

tak tau strategi.,.
itu yg korang kene pegi next class DAO yg lebih advanced...


hepi sangat dapat pergi..
hati tu lebih ikhlas jadiknye...


nak kasik tau kat korang..

ekceli  join team EHPS is da best!
banyak sangat ilmu yg dishare oleh founder..
banyak bende yg aku tak tau...
banyak bende yg aku ter-lupe..
hati aku jadi lebih ikhlas..
dan hati aku lebih kool..berbanding sebelom aku join team EHPS..
Alhamdulillah,.
syukur dapat join team EHPS...
bukan setakat share tips bisnes..
juge share acane nak jadi Jutawan dunia..Multi-Jutawan Akhirat...





last but not least...
kaya tu bukan setakat kaya duet..
kaya tu ade banyakkkkkkk sangat kategori dia...
kalu nak tau...
nanti joinla DAO punye seminar lagi..
besttt....
dannn...
kalu rase macam nak join team EHPS...
moh wasep-wasep che kiss...
hanye RM45 korang dah bole jadi team EHPS..
banyak tips yg korang akan dapat dari founder sendiri...
selain korang bole dapat  PRICE AHLI  produk EHPS..
menarik kannnn???
kalu korang takde nafsu...atau macam ye ke????
ahhhhh ruginyeeeeee la korang niii
hahahahahahahha

meh wasap/telegram/wechat
018 2777794





1 komen tomen:

AMIIZAA said...

comelnya akish:)
EHPS tu apa?

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!