Feb 9, 2015

Hi tea bersama Jutawan Suri Rumah

ingat tak yg aku cerite pasal pegi seminar DOA tu?
seminar tu start pukol 8.00pagi..
habes pukol 1.00petang..

pukol 2.00petang ade Hi Tea bersame Jutawan Suri Rumah..
sape jutawan tu?
itulah founder EHPS aka Kak Eida...

ekceli kak eida ni senior kat sekolah aku..
adik dia chah member la dgn aku...
kak eida ni jenis senyap dan strict orangnye..
lagi pasal dia budak kelas sains kan...
aku ni ala ala budak noti yg selalu ponteng kelas...cabut sekolah..jadiknye macam kenal..tapi tak rapat..
hehehehhehe..

asalnye aku tau pasal produk kak eida ni..
tapi macam tak berape nak masyuk pasal produk produk dia..
sampai la opis mate aku kate...
dia ade consume barang baek punye utk up-up..pejal memejal ni..
which aku memang taksub dgn bende-bende macam tu
riki punye riki kesahnye kak eida punye produk..
aku wasap chah tanye acane nak dapatkan barang tu..
wasap punye wasap..
teros jadik ahli...
sampai la ni...
alhamdulillah..
starting from rm45..
pergi ke modal rm400..
naek ke modal rm600.
target sekarang dalam masa 3 bulan nak up jadik stokis modal RM6k
mudah-mudahan...
doakan che kiss ya...
sentiase mintak sumpah dari keramat hidup supaya ter-laksana impian di-makbul-kan Allah..
ameen!

upsss..macam dah tersasar cerita dah nih...

Hi tea dibuat kat Hotel Pan Pac...
best..seronot..
selain hepi hepi..makang makang...
tips...
jugak ilmu itu yg aku cari memang...
Alhamdulillah...

muge nanti dapat join next aktiviti yg kak eida buat...
harap sangat...
muge dipermudahkan urusan aku...
ameen..


kak eida bersame MC dihari kejadian.pon jutawan jugak tu...














percaye tak sebelah aku tu..
kak marini dah umor 40 tahun????
makhaiiiii terkagums che kiss tengok...
sape nak awet mudo macam kak marini tu...
mehla terai produk EHPS tu...
pasti pueh hati

=)



meh wasap/telegram..
018 2777794




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!