Apr 19, 2011

mood 0-o





mood hari ini untuk berbelog-ing..mmg hampes!tade mood langsong..gara2 cimb clicks aku tak berfungsi....lebeh hangen..aku try buka kat pc laen..terang2 bleh..hadoyaiiii..potong betol la aku nk sopeng2 baju raye utk dadif....dr semalam tak leh...kol dak ict soh tengokkan..pon tak leh settlekan....kol centre cimb..sume2 dia kate ok..katekan ape lagi harus kubuat..dem!

korang tau tak ape masalah nye nih...aduyai! 


muke org tgh bengang....   

lagi bengang....seketari kat opis aku jumpe anuar zain kat persada...!!!!
huh....apela naseb...bos daku hanye bos tecik aje....huarghhh mencik!!!            



9 komen tomen:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sabor mek...sabor....

C.I.N.T.A said...

alorr.. sian nyer ko..

Amiizaa2001 said...

alooooooooooooo mood sudah datang ka? hikhikhikhik

Idah said...

dah shoping baju raya ke...awal betui!

Softtouch [Hanim] said...

sabar kish...yelah bgang kan sbb kita dah semangat nk soping2 tetibal cimb click tu buat hal plak..esk2 ok kot kish..

MrS. F!zA said...

hikhik minat anuar zain ke smpai bengang tu?ekeke sabar ye..hahah

Lieya said...

cimb tu sayang kat ko, tu pasal dia block pasal xnak ko habiskan duit dulu.. ehehehe

eB ezrin said...

aku pn sanmer bengan... aku x leh online... nih aku gi kat meja krani kat opis bos... pinjam pc extra tuh...
biler la line aku nk msk nih...
sepi la bilik aku tuh... xder tuah... ahaks... jgn ler kal opis i... tuannyer kat bilik bos ;p

MAPPIAU said...

takpe babe, manela tau bile ko dah buleh bukak jer tetibe sekapal lak ade baki duit dalam tuh kan kan kan hahahaha

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!