Apr 25, 2011

besday rania....


semalam...aku ngan dadif pi attend besday party anak kawan opis aku....so gigihla aku bawak dadif  ke mekdi carrefour sinun....seb anak bujang aku nih behaved kalo ngan aku ber2..pasal dia tau..kalo berdua aje ngan momma dia...try la buat perangai..kalo momma dah start ceramah....hah bleh cair taik telinge dia nnti...jadi  dadif baek2 saje sepanjang perjalanan..mmg gud boi!


itu dia besday gal...rania dato' razif....dah setahun pon...


cake for besday gal...


 dadif tgh kepelikkan....ini budak nape tiom2 nih....


suke tgk gambo nih...comey2 aje dorang2 nih...


dadif bz melayan diri sendiri sementara momma dia tgh tak tentu arah dok nak bergambo..


 cer..cer...bayangkannnn...bayangkan tau korang..kalo AKISH...iaitu aku..ade anak 2....bagaimane agaknye aku menghandle anak2 aku yeh....=)


ini dak mitot.....bergayekan???


tu dia aktiviti sedang dijalankan...


kandid dr nabila...


besday gal bersame umminye...datin yati..

besday gal bersame back dropnye..." hepi turning 1 rania....."


ok...dah kenyang ...moh pulang.....tenkiu auntie yati...tenkiu rania.....hepi2.....ramai kawan..ramai aweks....=)


8 komen tomen:

Fara said...

ehhhh dadif kene ngoratt ahhh! hehehe...

Amiizaa2001 said...

tomeinyaaa....:) semua kawan2 dadif pon tomei2 :)

risa said...

hehehe...comelnye kek ladybird tu..
kalau kecik2 macam tu le ..
nanti dah besar2 macam anak akak..emmm tah mana2 ntah

wahida said...

ko mesti boleh handle punya kalau ada anak ramai sekali pun...

alyyani said...

wah mcm rania saya lak. suka dadif jumpa gf :p

mamalieyna said...

hepinye dadif..so, dpt tackle tak aweks tu..ngee...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aku ngah bayangkan ni ko ade anak dua kecik2 camtu hehehehe...

@e_da said...

wahhh bestnya besday party .. dadif g jumpa gf lerr.. hihi

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!