Apr 27, 2011

B.O.R.I.N.G

tah nape...aku rasekan diz year..mood aku mmg la terok habes...tak tau nape...yg paling terok...susah nak aku nyatakan disini....dan2 tuh...aku terase nak privatekan belog..senang sket kalo aku nk luahkan keluh kesah kat hati aku nih...

owhhh ya...aku pon rase...yg aku kuar spotting2 tuh...akibat dr depressed....emmmm...camne nak kurengkan rase depressed tuh ya...??ade idea tak kengkawan...aku dah cube utk tanak pikirkan sgt ape2 pon...pulak tuh..aku nih jenis...kalo dah terpikir..dan terkenanangkan..akan pikir habes-habesan...sampai ketitisan akhir aku akan pikirkan...haiyokkkk..camne eh....




kusut! kan ke best kalo segale kekusutan...itu boleh aku sisir2 kan cam rabot dgn hanye gunekan sikat....alangkah bestnye!

4 komen tomen:

Ieda Al-Habsyi said...

nape beb? kusut ape? jangan la camtu...aku pon kusut gak..tapi tahan je...takde sape tau..kalo private belog, aku nak baca belog ko camne, sob..sob..ape2 aku ber sokongan padu kat ko n hormat pendirian ko, take care beb :)

MrS. F!zA said...

ape yg kusut tu?jgn kusut masai dh k..ceria2 pgi hri jom join GA kita..

risa said...

kenapa nih...biasalah org perempuan memang mood selalu tunggang langgang kan dear...i think u need someone..
mungkin someone yg u boleh percaya dan luahkan segala2 dear...cari org untuk bercerita nanti insyaallah boleh hilang stress...semoga ceria ceria selalu sis...

puan nina said...

hahah..gambar tu terbaek!

oh saye pun kusut ni..huhu.

sabar je la..

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!