Jan 29, 2015

register untuk K2

register skool abam tahun 2015 untuk kelas K2 umur 6 tahun..
Alhamdulillah...tak gabak sangat..
last year bulan 10 kalau tak silap...
skool dia dah mintak deposit untuk booking tempat kat skool tu...
depo hari tu kene rm300 ke rm400..
tak ingat..

so register hadif bulan desember 2014..
kene dalam 700++ saje...
pasal dah tak payah  kene bayor register fee,uniform dannnn ape lagi eh...
hilang ingatan lagi..adeehhhh

total bersih ekceli RM1030...
so ade penjimatan sikit untuk register abam tahun 2015.
tapi..ade tapi nye...
monthly dia pulak rm240 dari rm220..
naek rm20.
haishhh semua pon naek kan..
menyampah...

ingat nak register untuk dedek sekali..
tapi yuran dedek lagi mahallllll...
ahahahha..
takpela dedek...tahun ni rehat dulu pepuas kat umah ye...
next year aje skool...
owhhh berdebor tahun depan..
abam dah darjah 1




takde gambor time register.pasal mak pergi sendiri tak bawak anak.

=)




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!