Jan 16, 2015

roti yg sedap

beli 2 pong tak cukop.
ni makan ke meradak ni?

lols...

sirius sedap weh roti ni.
selalu roti mcm ni kalu dh sejuk. atau senang kate kalu roti dh berhari yg home made dia akan keras.

tp ini tidak.
tetap lembut.
sedap pon sedap.
coklat.chis dia memang tak lokek.
rege pon ber-patutan
coklat n chis yg aku beli ni memasing rege rm10

korang kalu nak terai.
meh la wasep aku dulu atau pm kt FB..
kang aku no fon member aku utk korang proceed oder.
tp utk org luar kawasan jb tak sure puloks aku bole  ke idok


0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!