Jan 20, 2015

RESULT -Coloring contest

cite dah berzaman chuolsss...
baru nk tepek kat sini..
okla..dari tak letak langsong kan..
at least ade jugak kenangan disini

=)

kejadian last year - 2014
bulan 12.
last year abam takde buat performance kt skool dia.
so sebagai omak eh...
sangatla soke..
pasal..tak payah nak kene pegi dan yg fenting tak payah nak mem-bayor fees untuk sewa dewan bagai..hahahhaha dasar...lokek

sekali dapat surat dr skool abam..
di-invite untuk amek award pasal abam menang coloring competition ...dapat no 2..
bace punye bace...
ehh free la..
no need to bayar hape pon...
just dtg bawak abam..amek award..then balik..
begitu...
dekat aje...
kat dewanraya Tmn u.

naseb buat hari sabtu..dan malam..
okla..tak perlu momma babah nak kene amek cuti bagai kennn..
semata nak amek award-nye pong..

tp..ade tpnye..biasela kan..
cha alip ya nun...
buat pukol 7..ateeee acane solat maghrib nih???
adududuudu..
maka..bergilir la aku lakik binik bergilir g solat kat masjid.naseb dekat .
itupon dah rase solat se-sangat ekspress!

haishhhh

malam tu memang hanye untuk malam amek piala sahaja..
semua budak yg cemerlang.
budak yg dpt higher marks utk maths..
budak yg menang competition..

bukan utk amek scroll utk budak-budak 6 tahun..

entah yeh..kindy cina laen kot dgn kindy melayu...
macm time abam 4 tahun..sekali semua larung..
mane yg konvo..mane yg pelajar cemerlang..semua 1 shot.
aku pon tak paham..kenape dia asing asing kan..
maybe pasal combine dgn semua cawangan kot...

^__^

performance ttp hade...tp tak banyak.dalam 3-4 performance saje.
budak umor 6 tahun.
comel comel belaka!
tapi tak dpt nak upload...psl aku tak reti la nak upload dr ig,,
yg kt fon video sume aku dah delete...
memory full chuolsss

hihihihihi 


nampak tu abam...
sekali blurrr da pic..
haishhh...somi somi...
org lelaki kennn..
dia punye tak kose nak berebut rebut nak kedepan...
tu yg maen zooooooom aje...
nyampah tauuuu

time ni..bangga nye lahaiii hati anak dapat naek stage.
walaupon hanye amek award menang kaler.
alahai abam,,,suar pon senget...
konpem mem-beseh kat belakang tadi ni..
tu teacher dia nak betol-kan tali kasut..

anak aku paling kecik ropenye...


tu semua yg menag coloring...

abam dengan dalisya...
same kelas dia..
dalisya dpt no 1...

dan..dalisya yg kasik pinjam kaler crayon tuh...

hahahahhaha

tenkiu dalisha..

ohhh ade CERITA disebalik pinjam kaler ni...


gud job abam,,
momma so proud with u....
tak sangka...awk dpt no 2..
padehallll..dulu coloring yg paling awak tak suke...
=)


dengan babah

dengan momma


trifie 3 beranak..
dedek harusla kene tinggal
sori dedek...

snap snap before kuor dr dewan..

amecam?
kemas kan?
aku yg omak eh pon macam...wow!!!
heibat jugak anak aku ni...



kasik zoooom sikit...

so abam...
make sure diz year...dapatkan award cemerlang maths okeh....
paling idak pon...dapat cemerlang dalam kelas...

hahahahhaha
biasela mak yg over

=)





0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!