Sep 27, 2010

online link scan ...

korang..td aku jenjalan kat blog ini.....so...aku nak le juge me'scan' aku nyer blog..mane la tau kot2 ade virus2 yg tak  dikehendaki ade menempel kat sini...kang jenuh lak dak2 ict kat opis aku "BLOCK" balik blogspot neh..ahhhh sudah..kejang balik le nampaknyer aku kalo blogspot neh di 'block'...

korang...meh ler scan korangnyer block...kot2 ade virus hampas itu....klik sini..

and result utk...http://kontahadif.blogspot.com/...adelah slamat dan bersih dari virus2 yg tidak bergune itu...

1 komen tomen:

noorcahaya said...

oit minah.. best gak blog ko kan....nak tny. cam ner ko copy paste page kat monitor cam ko buat nih. ajar aku ajar aku.. lalalalal

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!