Nov 3, 2010

lunch time~~wee

ohoooooo...berkkkkk...alhamdulillah...kenyang amat..perot pon dah ketat....
ari neh utk lunch aku bawal bekal....mommy telah masak udang masak sambal...jantung pisang masak kari dicampurkan pulak ngn tulang ikan kurau..pehhh mmg hingga menjilat jari ibu kaki...

tp siyes la weh...aku rase badan aku neh dah nek balik berat dia...dr 55kg turun ke 54kg...la neh aku rase berat aku dah cecah 58kg kot...adoyaiiii...fengsan...punah harapan nak kurus....tpkan...mmg time memule pas beranak tuh aku mmg eksaited bebenor nak kuruskan badan..nak kuruskan itu ini...*pasal sakan dikutuk kat miz laser* tp dah lama2 neh...aku rase...ahhhhh tak perlu ah itu sume...as long lakik aku sayang same aku...as long lakik aku kate aku seksi dgn begini..kire oraitla kan....tp mandangkan mommy ngan ayah aku lak bising...aku neh asek makan aje....badan dh kembang semacam..owhhh yakah????? aku rase ok aje..

pasalnyer semalam aku ade try baju member aku...kebaya okeyy......tip top...muat la wehhhh!!!cume tang breast tuh...konpem faul lakan...orang dah beranak ko jgn mimpi nak dpt balik size spt anak dara dulu..mmg tidak!!!so bleh diterime pakai lagilakan size badan aku neh...teringin nak pakai PB yg dok org sebok2 sekang neh..tp rege dia walauwehhh killer tak hengat...tak dapat pon tape kot..agagagga*nada2 cemburu kerane tak dapat!!!*

tp bile aku tgk perot sendiri...rase cam tak besh la...banyak benor terlebehnyer...owhhh kene tukar pemikiran nampaknyer...kene buat balik visi utk kurus!!!!tak bleh jadi neh...aku tengok pon tak selera...apetah lagi en.hubby yg tgk...emmmmm....thinking sejenak...*konpem lakik aku neh kes nak jage ati....*

figure sekang...

figure baru2 kawen....

ade beza tak????*sentap!!!


8 komen tomen:

akma said...

dun worry anda masih slim melimmmmmmmm lagik la... saye lagik gomox tau. hiks!

cik puan akish said...

@akma

awk preggy takpe juge...mmg patot demoks...kite neh tade isi ape...lemak aje isinyer..agaggagag

Lieya said...

laki ko dah kate ok, seksi lg xpelaaa xyah ko nak diet2. heee

cik puan akish said...

@Lieya

ala...sendiri tgk perot..terbuai2 gtu...sebelom dia sound..bek aku menkuuruskan perot dan badan aku neh...bagai dipam2..

Elin said...

akish...mane ada gemuk...

maintain jer..oka tu...jgn kurus sgt...cam i ni...keding...tak sukeeeee....

Softtouch [Hanim] said...

ok je sy tgk...masih selim melim..sy ni haaa yg patut diet...pitam kalu tgk bdn sndiri..he he he

Nia said...

Saya dah lama melupakan figure sebelum kahwin dulu..tinggal kenangan..huhu. Tapi, gambar akish tu slim aje lagi..takpe..yg penting suami suka..hehe

'NuReeN' said...

x byk beza pon sblm & selepas masih totap slim.. nureen ni beza b4 & after sbb after lg kurus dr b4 kawin..hehee

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!