Nov 19, 2010

hari tandas sedunia...

mornink uols....

tetibe mood utk menghapdate ade UP sket....pepagi td on da way g opis...dgr radio hotfm citer2 pasal hari tandas sedunia....

 *pic frm google

ahaaa....citer pasal toilet ini...mau story sket.....adoillllaaaa....kat opis aku neh....pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...mmg tak hengat....ko jgn ingat org fomfuan tuh pembersih sume...*bukan niat utk kondem org fomfuan..tp itula kenyataan weh!!!!!*

sket ari tuh....aku tak tau ape hangen kus2 itu fomfuan...kalo berak / kenceng aje...dia lupe nak flush..atau dia saje tanak flush..aku tak taula...ngan satu tabiat yg tersangat la burok ropenye...suke benor dok nengek kat atas toilet bowl tuh!!!! hangennnn beb..kalo aku masok dgn niat nak buang hajat...skali masok2 je..ngan kat tmpat duduk tuh berbekas tapak kasot dia...ngan tak flushneyr...kalo kencing..ngan bersepah2 air kencengnyer...adoiiilaaa...tensi mak tau!!!!!!

geram punyer pasal aku hamun kat mukabuku...dan aku sgt pasti itu fomfuan ade bace ape yg aku hamunkan itu...hah...padan muke ko....*pueh ati aku

aku tak pahamla....kalo dia geli....orang len tuh tak geli ke..ngan ape yg dia buat tuh...dan yg penting..gamaknyer kat umah pon dia wat cenggitu juge agaknye kan...hah....dasar...bak kate member aku..."DASAR VONTOT KAMPONG!!!!MMG TAK RETI NAK DOK KAT TOILET DUDUK!!!!! MEN CEBOK2...UTK JALANKAN TAIK/KENCING DIA".....

tetibe..agak emo plak...semalam aku terjumpe balik..setelah beberape bulan aku tak jumpe...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarggggggggggggggggggggggg....darah dia plak yg bersepah2 kat atas tempat duduk tuh....tensennnnnnnn mak!!!!!!

tolongla
.....kan sesame nak gune....jagelah kebersihan...bukan ko sorang geli ok....orang len pon geli juge...jgn la tunjuk sgt konon2 ko tuh pembersih sgt...sedangkan ko la makhluk yg paling PENGOTOR!!!!!! *kot ko dak opis aku...ade terbace aku punye n3...sile la sedar diri yah....adekan sket kesedaran sivik dlm diri ko...lagi..ko tu dah le fomfuan....tak molek ko dok menenggek kat atas bowl tuh....peace!!!!

*pic frm google!!!

 *pic frm google...

hah..kang ko tergolek dlm tuh...cam kat picca atas nuh...padan muke...dan2 tuh mmg aku gelakkan ala2 syaiton utk ko!!!!!

b4 end da story...."SELAMAT HARI TOILET SEDUNIA....., BUDAYA TANDAS BERSIH AMALAN 1 MALAYSIA"


10 komen tomen:

[-suziey-] said...

slalunya kan..org cayanunalif ni yg mls nk flush..dh la guna toilet roll campak je dlm lubang tu pastu xxflush..eee pengotor

cik puan akish said...

@[-suziey-]

kannn...tp kt opis kite neh suziey...org itu konpem tade....dan konpem org melayu!!!!!dan kite tau sape gerangannyer...haihhh...tah la...tahap pengotor jenis ape...tak dapekla nk ditahapkan lagi...!!!

alinac lover said...

huaa..ada juga org gitu ek

@e_da said...

eeeeeee camanala boleh bertenggek atas toilet bowl tu ek... hm... mmg betul pun walopun pompuan tak semua pembersih... mmg ilang mood nak membuang kalau toilet kotor kan akish...

cik puan akish said...

@alinac lover

ade yunk...bukti sdh ade..konpem wujud!!!

cik puan akish said...

@@e_da

tau xper eda...tensen tau....mmg spoil!!!

Softtouch [Hanim] said...

eiiiiiii, pengotornya...tensen tul dpt mcm tu....

Mak Su said...

erkkkk... eeeiioouuuu

risa said...

adoiii...hangin okehhh
kalau akak kat sini...memang sound direct punya
lagi2 toilet pompuan..dah asing2 kan pon buat kotor gaks...cetttt

cik puan akish said...

@risa

tau xper sis!!!!

nak sound direct..adoiii..member la pulak...pastu..bukan sorang 2 yg suke nyangkong kat situ...adelah tmbah lgi 2 /3 org....bengang!!!

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!