Oct 24, 2016

LAST EVENT UEM

Bukan UEM nye yg last. Tapi aku yg last join event UEM ni. Event hari raya ni memang tetiap tahun ade. Cuma aku je yg malas join. Aku kan anti-sosial😆
Since this is the last. So aku try la me-rajin-kan diri join.
Event ni buat kat hotel ape ek?.Lupe pulak. Yang pasti hotel baru kt JB ni la. Holiday Villa hotel kot. Entahla malas nk mikior.
Memule nak dok se-table dak2 department akU. Tapi pasal ade vende yg tak dapat dielakkan terpaksa la aku menjoinkan diri kat table department TIP.















 Dengan CTO yg cantik & elegan sangat..Adore puan !







Dah tu je yg sempat snap2...Tak lama pon kat situ. after maghrib aku teros caloheiiii.
Sampai situ ajela kenangan last event bersama UEM.
Muge ade rezeki lain utk join event UEM.



0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!