Nov 5, 2016

celebrate birthday @ tuition centre

Beso dah abam ni. Sedar tak sedar makin mem-bujang Hadif Adam ni. 7 tahun sudah. Alhamdulillah. Membesar dengan sehat dan bijak budaknya.Cume karenahnya. MasyaAllah.Mintak sabarrrrrr gile!
Tuhari 7/10/2016 kalu tak salah hari jumaat.So bole la aku suprise beli kek anto kt tempat tuisyen dia. Dia mmg dah request kek utk dia makan dgn kengkawan dia kt tmpt tuisyen.
Gigihla mak nye belikan kek. Then antar ke sana.
Kasik Michelle suh kasi semua makan kalu ade lebih.
Kata Michelle cukup sgt utk semua budak makan. Pasal kek aku beli tu 1 kilo lebih.





ni konpem sesi nyanyi sin ren kuai le la tu



Sesi potong kek 




Entah kek ape theme pon aku tak tau la. Bedal saje.Asal nama kek dan halal toyiban


Besar dah dia. Plan nak sunat cuti sekolah ni.
Tapi nampak macam kene pospon la gamaknye.
Cuti aje dah amek time 1 week.
Plus tuisyen lagi😒

Gambar ehsan dari lao shi Michelle la.
Thanks Michelle!
Bagussss memang memahami aku mmg perlukan semua gambar ni.
😁

Apepon anakanda Hadif Adam, Happy belated birthday yg ke 7 tahun anak.
Selamat panjang umur, dilimpahkan rezeki dari semua sudut , sehat tubuh badan ,bahagia dunia & akhirat. Muge bertambah umur Hadif bertambah juga perangai yg elok & matang.
Rajin-rajinkanlah diri belajar elmu dunia juga akhirat.Jangan malas solat jangan malas mengaji. Jadikla anak yg soleh untuk mama & babah.
Walau segarang mana pon mama babah, abam tetap anak pertama mama & babah. 
Mama,babah,adik,ki,mimi & semua orang sayang same abam.
Jadik anak yg bergune dunia akhirat okeh.




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!