Aug 20, 2016

raye tak di-plan

Gitu tajuknye. Tapi mmg betol. Langsong tak plan sebenarnye.Cume acah2 komen kt fb dak opis ckp nk pegi beraye umah dia.Tetibe ramai pulak komen kt bawah komen aku 'nak folo'. Kekdahnye aku pon takle sirius dorang ni. Tetibe ade pulak yg koling2 , wasap jd tak plan raye weekend ni??? Hadoiiu bebudak ni sirius ropanye. Sabau ajela aku ni hah.

Nak tanak terpakse la aku plan....Siap ade wasap gru bagai.Ikotkan ramai..Tp last minit ni ajela pon yg join.

4 family aka 4 kereta...bergerak lepas zohor.memang maghrib le settlenye.
nasib 4 family aje...kalu bebetol ikot yg nak join...mak aiiii memang sampei kemalam leee kekdahnye.

 sabrina yg gud gel. budak yg senang tido

 dari kiri, tatik, aku,nenot, kak siti
 dari pelbagai department.

para suami yg sporting2. walau first time berjumpe.


sempat snap kt umah kak siti aje. pasal memasing eksited tengok umah dia yg super cantik + besooooo.

last sekali beraye umah aku.

lepastu memasing dh kefentanan...bukan takat anak2 aje yg lepask..yg tua ni pon lagi le.
hehehehehehhehe

tenks korang kerana sudi beraya dgn iols utk tahun ini.

muge berjumpe lagi di next raye.
mudahan panjang umur kite jumpe lagi

:)


0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!