Aug 14, 2016

Raya dengan #geng gonjeng

Raya dah lame berlalu. Baru berkesempatan nak update kat belog. Soooo kesian!. Ape nak buat ni la naseb badan. Nak tunggu timing yg betol untuk update belog kesayangan nih!

Raya tahun 2016 ni memang 100% berubah. Dengan #genggonjeng la. Pasalnye dah semakin berkurangan ahli jemaah. Family Arin dah moved ke Melaka. So dia dah tak balik JB dah.
So tinggal la aku, Yus & Babat.

Plan Arin nak balik minggu ke 3 raya. Tapi ter-eksiden pulak. Syukur orangnye takde ape. Cuma kereta aje sampai kene masok bengkel.

Maka sesi beraya mesti diteroskan pada org yg wujud lagi. Ini pon pertama kalinye raya aku tak pegi beraya umah Yus. Kekdahnye pomps tu pon bz dgn geng #marhaban & yasin.

Dorang berkesempatan la beraya umah aku. Dan berkesempatan la beraya umah Babat.




yg makin ber-tambah nampaknye anak2 ajela :)

takpela yang penting memang sentiasa keep in touch.

Owh ni Babat jamu kiteorang ape ek? ooooo Lontong dengan kueh raya...apepon sedap pah masak!




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!