May 26, 2015

outing

Hari khamis ni abam ade outing ngn geng bas sekolah.
First time aku bagi pe-lepasan utk dia.
Nampak dia pon macam eksaited nak pegi dengan keng-kawan naik bas.
Compare time belom matang dulu.
Sendiri cakap taknak.
Kali ni kasik chan laaaaa.
Dari umur 4 tahun skool ade buat outing tak pernah aku bg permission.
Time umur 4 tahun rase macam kecik sangat.
Pegi ke Zoo JB & Zoo Negara KL.
Jauhhh tuuu....ko rase???

@_@

Umur 5 tahun pegi Zoo JB lagi.
Pon aku tak kasik pegi.
Kali ni umur dah 6 tahun...
So pegi la nak.
Lagipon indoor.
Macam kureng sikit KOT risau tuh.

Tempat pon syiok sikit.
Dan tak pernah pegi.
So OK la nak.
U go..
Momma izin-kan.
But please be carefull!
Jangan tolak-tolak.
Musti ber-bakul pesanan penaja.
Musti muke boringggg nak layan.
Tauuu dahhh perangai abam.

Ok tak zabarrrr nak pegi ngendap dia..
ehhh..pegi jugak tuuuuuu
hahahahahhahah




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!