May 25, 2015

lepak kat stulang

Begini la rutin mingguan anak beranak.
Bile dah boring ke soping komplek.
Carila taman ke laut ke.
Tapi tula laut kt JB ni semua hanye utk view saje.
Tak bole buat mandi.
Kalau rase nak mandi laut sile pegi ke area Kota Tinggi sane.

Dulu time cintan cintun adela jugak dok lepak kt stulang ni.
Menjak ade anak 2.
Rasenye kali ke-2 utk abam.
Pertama kali utk dedek.

Tapi ade aje aku tgk org kasik anak mandi.
Tak tergamak la aku nk kasik anak aku mandi.
Baik mandi dirumah.
Hahahahahhahaha

dedek memeang hantu laut...
asik tunjuk nak pegi ke laut.


























0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!