May 12, 2015

Happy belated Mother's Day

Happy mother's day to all mommies out there...
ye..aku tau sikit terlambat...
tapi tak pernah lupe pong hari ahad ritu adelah hari ibu..

=)


owwh ya...happy mother's day jugak utk mami & emak..
jasa mereka berdua takde tolok bandingnye...
mereka jugak mami & emak yg sgt osem!
moga kasih sayang kami semua kekal ke jannah.
amin!

aku tgk baaaaanyak status ibu-ibu yg update  anak-anak bagi wish card utk mereka...
seronot kan bile anak buat kad utk kite...wish kat kite....

=)

hadif pon ade buat...
start dari dia umur 4 tahun...
sampai la ni 6 tahun...
tak pernah miss wish card mothers day tu..
cume aku je maleh nak snap..then nak tepek kat sini or FB or IG..

ade je digantung kt pintu stor tu..
hihihihihihi

cukup tahun tok ma campak dlm tong sampah....
^_________*

bukan makne tak hargai...cume tak dan nak snap snap bagai...

okla..nak sambung buat kerja...
semuge hari ni mendatang-kan kebaikan pade korang semuaaaa..

tak dapat nak tepek gambo...
taktau la aku kenape...
SD card fon aku ni tak bole nak read kt pc..
aku syakkk ade virus kotttt...
aishhhhh




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!