Oct 21, 2011

pressie yg terkhir...- 7 oktober 2011


barang dr last week dah sampai..cume momma punyela malas lipas nak menghapdate...okla kan...asal ade gak momma letak kat sini..bleh la kang besaq nanti awak membacenye....




yey!!many tenks to babah!!!......idea dr momma...yang bayor kopem babah....


jn cef to be in da house.....


gigih cep nih masak...masak keken = chicken


sebok memotong..


tp.....kalu momma/babah/tok ma ilang aje dr pandangan maka...akan kedengaran sore awak...jerit momma/babah/amma!!!!!

haiyakk....mmg takleh leka la wak nih.....ke tak leh nak fokus...





**ehh..anak korang gtu tak..kalu maen sesuatu mende..tak lame..sekejap aje...bukak buku pon gtu...apepon gtu.....cer share sikit ...camne nak kasik anak fokus....fokus!!!!






8 komen tomen:

Qhaifa Nur said...

salam

saya tak pandai tp share boleh kot, macam saya kena duduk sekali dgn mereka kalau tidak kejap je...

Amiizaa2001 said...

main masak2 yerk:):)

biasa kanak2 memang mcm tu main kejap dah boring...excitednya sekejap jerk....nnti bila dah lama tk main toys tu korek balik....main balik:)

eB ezrin said...

bestnyer dpt byh hadiah.. tahniah dadif :)

axie said...

bestnya mainan dadif..nak pinjam boleh?hehe

@e_da said...

alamak dadif cute giler dapur awak.. leh tak untie tumpang masak2.... mik pun suka main senduk ngan mangkuk.. aritu eda beli gak set cawan mainan bg dia main ngan alesya sepupu dia... kalau kata untuk dia sure mak tok bising sebab anak lelaki bg main mangkuk2.. hihi dah dia suka kan akish.. layan jeee

*∽ IZAN ∽* said...

uiksss..! tu dia kitchen set biru untuk boboy!! leh join master chef lepas ni heheheh

Lieya said...

Nama pun bebudak, suke kejap aje. Anak2 sedara aku pun mcm tu jugak.. normal bg budak2 yg nak membesar...

wan nurul hezrina said...

wahhh nie mesti nak jd cam cef wan?seronok nampak menan nie..aperlah bonda malas cam lipas..huhu

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!