Aug 18, 2011

da first time..


anakanda kuh nih....sgt la tak suke same abg ipar aku....tak tau nape tak suke...takot ke ape ke...aku pon tak berape pasti...yg pasti dadif mmg tamo dekat dgn ayah jamil dia....

dan buat pertame kalinye.....time abg ipor aku nih nak menyuapkan anak beliau iaitu anak sedare aku yg kecik...nabihah...dadif dgn gembelnye menyuakan mulutnye utk ayah dia suapkan.....

aku tgk macam...owhhhh unbelieveble....hehehehhe...



cecece.....


tp...time makan ajela yg dia tak takut..habes makan...jgn harap la ayah dia dpt pegang...kakakkakak...so clever anak momma kannnn....






3 komen tomen:

BabyIntan said...

Dadif amam apa tu ye sayang...chedap ye :D

BabyIntan’s new n3@ Siapa Yg Terover Seksi Tu?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha ha ha, suka makan bersuap ek...comey je dadif ni...

Krsty Pinky said...

nak sketttt~

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!