Jun 24, 2011

Z.O.O = zoo


kejadian dah lame berlalu....gambo dah lame terperap kat my document...punyela malas...sampai tak tau nak buat ape....

haluuuu kengkawan.......salam morning.....ape kabar korang2 kat situ???ade sehat??? kalo sehat alhamdulillah...kalo tak sehat...segeralah pegi jumpe dokter yah......

aha.....nape la korang tak leh view video yg aku post semalam...gune vimeo pon tak bole???? haiiiii tak dapekla den nak nolongnye...ate....ape lg aku nk buat...gune you tube tak leh..gune vimeo pon tak boleh....

ok meh nak citer pasal zoo pulak....zoo kt jb saje...idakla sampai ke zoo melaka..apetah lagi zoo singapore.....walaupon zoo jb tuh agak menyedihkan..tp oklah...utk bawak anakanda berjalan2...mengenal haiwan....ok-ok la kot....

dahhhh malas nak membebel panjang2 lg....tgk gambo aje la yek...kalo agak tak suke...laju2 la korang blah dr ini interface yah.....


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------










dadif eksaited nampak tiger tuh....


sambil berjalan..sambil membebel...




3 of us...♥♥



lalalalal..baru perasan la....yg aku takde snap satu hape gambo binatang....over ek...balik2 gambo sendiri aje yg disnap.....llantak la labuuuuu......




4 komen tomen:

Ieda Al-Habsyi said...

lame aku tak g zoo jb weh, best tak skang? heheheh :)

wahida said...

nyampah tau!! aku tunggu la kot la ada gambar ko tgh bg gajah mkn pisang ke...ahaks!!

@e_da said...

uih berpuluh tahun tak g sana.. ingat2 darjah 6 kot g zoo johor...

yerla akish takde gambo sekor pun binatang dlm tu nampaknya.. ehhehe

mappiau said...

hahahaa suke tau momma dadif ni hover2 tauu..akekeke eh tapi i likee okeh hover2 nih hiks.

eh kire ok la tuh ko dah pegi zoo JB tuh, aku ni berlum penah lagi tau masuk zoo jB tuh, sampai JB pun 10 tahun sekali okeh hahahaha *sadis sadis* :P

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!