Jun 2, 2011

bakal bzzz...



orait....esok aku bercuti kengkawan...bersempene aku  nk bernikah esok...teeeetttttt...saspen2....terkujat ko....betol ke akish nk nikah lagi...ke nikah balik.......haippp..ko jgn nak berpikir sgt yg tak best kat aku ehhhh...aku sebat sekor2 nanti...

nih hah esok sorang bestie aku nak menamatkan zaman dara beliau pade esok hari....
3 jun 2011....wahhhh mak yg ober eksaited nyah!!! tak sabor nak tgk ko naek pelamin hari sabtu...tak sabo nk tgu story ko ttg mlm pertame...ait..ait...ait....tidak2.....itu adelah sensor ...kahkahkahkah,,,  

^_>

apepon....jumpe korang on monday la...story akan distory morikan pade hari isnin kalo aku rajin la....cait..bajek macam ade org setia benor la ngan belog aku neh...    

<_*




auntie2 sume tgu yah....story dr momma hari senin nnti....yoo aw...awww...
=)

8 komen tomen:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok2..selamat berkenduri kendara..ngeeeee

@e_da said...

huhu statement nikah baklik bahaya tu.. ehhehe.. musim kenduri kan akish... selamat2 pangantin baru 4 ur frennn

Lieya said...

Patut ko xdeeee....

Krsty Pinky said...

adoi..kes mlm ptama pn nk share ke?wakkakaa~

wahida said...

ala, sunyi aku bila ko cuti nok!!

mummysyafie said...

minggu ni takde gi kenduri..tanaih tuk kawan yang nak naik pelamin tu.

MAPPIAU said...

hamboiii gelenyer ko nyah nak nikah2 lagi babap kang haaaaa :P hahahahaa

Softtouch [Hanim] said...

ok sy tunggu hari isnin story dr kish..

PArt tanya malam pertama tu mcm sy jgk..kalu kwn2 kawin mesti sy tanya macam tu. Mmg geng sy mcm tu...hehehehehe

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!