May 23, 2011

syukur.....doa ibu doa yg paling mujarab..


wink...wink...gile poyus title aku tuh kan...well..betolla..
doa ibu adelah doa yg paling cepat termakbul...
so..para ibu2 sume..mari kite doakan yg baek2 utk anak2 kite yg tershenta...


dan...alhamdulillah..syukur aku kepade ALLAH..kerane mendengar rintihan hambaNya ini....anakanda bujangkuh udah pulih dr cery berry nye...alhamdulillah lagi skali.... hari sabtu hari tuh...adelah hari terakhir dadif poo poo cair bair...lega disitu...

dan....lebih menghepikan hati sorang momma...baek dr penyakitnye...selera dadif bertambah baek....dadif asik mau makan.dan makan....! owhhh momma suke tgk perkembangan ini....maybe dadif baru rase berselera lepas baek dr cery berry nih...atau gusi tang geraham dah tak sakit utk mengunyah...dan mulut yg pecah akibat jatoh hari tuh pon dan baek...*alhamdulillah lagi*...teruskan selera muh itu dadif...gud job!

momma hepi bangat tgk dadif sehat...aktif cam biase...teros2 babling....walaupon sepatah haram momma tak paham...its ok..momma tau dadif tgh blaja....

owhhh lagi 1 yg momma perasan lepas awak baek dr cery berry nih....awak dah pandai merajuk..kalo kene marah dgn momma...awak akan lari jauh2...dgn harapan momma akan dtg kat awak....utk pujuk awak...*emmm mmg tak dapat....tidak akan ok momma buat begitu...momma tau agak sedikit kejam disitu...tp utk mengajar bahawe momma betol marah....dan sile jgn diulang perkare yg momma tak suke*......last2...awak boring momma tak dtg..awak yg akan datang kat momma...terleset2....dan awak tau momma cair dgn ciuman awak...dgn laju2 awak hulurkan pipi awak utk momma kiss ketat2...


*****************************************************************

dadif dah pandai nk berkawan.....*maksud sebalik itu????*ekekekke....no..no....babah same momma still anggap awak bby..


dadif syg momma kan......walaupon awak selalu geleng bile momma tanye...sayang momma tak...=)♥♥

dan terime kaseh kengkawan..kerane mendoakan kesehatan anakanda kuh yg tershenta ini.....korang mmg best....aku same dadif sayang korang ketat2 jugak..♥♥♥





9 komen tomen:

wahida said...

alhamdulillah..anak ko dah sihat..kalau sakit mmg risau jer kan...

aku pun sama mcm ko, kalau betul aku marah, aku tak pujuk anak aku, sudahnya dia sendiri yg dtg kat aku...heheh..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah semua dah ok...
hadif consume antibiotik tak? rafiq tu if amek antibiotik sure dia ceri beri gak..ehehehe

ape2 pon mmg doa mak mujarab.takde doa org lain selain doa mak tu sendiri

weh, rafiq lak if tanye sayang ibu tak? dia akan shiummm aku cam tak jumpe setahun tau..ahahaha

etiey.com© said...

alhamdulillah dadif dah baik.. jangan sakit2 lagi yer sayang...

etiey.com© said...

alhamdulillah.. jangan sakit-sakit lagi yer sayang

Krsty Pinky said...

muke cebik...sian tgk...
semoga selalu ceria dn sihat sentiasa :)

eB ezrin said...

alhamdulillah, sakit nk pandai :)

@e_da said...

alhamdulillah dia dah sihat..

dadif budak merajok mmg ensem tau.. ehhehehhe

kayzie said...

Alhamdulillah dadif dah sihat..faris pun kena cb gak..seminggu barula kurang kecairan popoo nya..sian coz berat bnyk turun..moga dadif sihat sll..

wan nurul hezrina said...

ooo dia cirit birit tuh sebab nak pandai majukk..haha..merah pun cenggitu bila kita wat tak peduli n marah dia datang cium kita=)bikin cairrr

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!