Jul 20, 2017

Q turn to 5!


Ya ampun! Belum update lgi ropanye ye. Dah letak kat IG maka kat belog teros aku lupe jahh oi!
Ni sementara rajin aku update la laju laju. Kang pending lg. Memang ade sampai tahun depan la gamaknye. Silap silap memang terkubur la ceritanye. Ala bukan celebrate ape pon. Gitu gitu je. Makan makan. Potong kek hepi kan hati budak manis tu.

Stop jap eh. Nak layan mami ayah aku bekpes jap :)
========================================

Ok sambung balik.

Besday dedek kan bulan 5 Jun. Maka date dia tu memang time cuti sekolah. So namanye nak celebrate kat skool on time memang kirem salam la. Since last year pon tak sempat nak celebrate dengan kengkawan kat Starlight. This year ingatkan bole la dia potong kek sesama kawan sebelum cuti sekolah tu. Silap aku jugakla tak tanya teacher kan. Bajek last day sebelum cuti tu kena sangat time dia. Beli kek. Buat gudis. Gudis pon tak sempat nak snap. Eh tak sempat ke aku lupe nak snap. Entahlah. Sampai time aku bawak gi skool, teacher tamo terime kek tu. Alasan dia this week full dengan celebrate besday. Setiap hari kek & junk food. Owhhh isi gudis tu ku letak susu dutch lady, kek apolo dgn adela gegole sebiji. Bile teacher tamo received tu aku cakapla takpela. U bagi aje. Gudis nikan untuk balik rumah. So nanti parents pepandaila nak bagi ke tanak bagi. Up to parents.
Seboleh bole memang teacher tamo amek. Aku cakap takpe. U bg aje. Teacher kate parents komplen kerap sangat makan kek. Ek elehaiiiiii. Sabooo ajela aku mendengarnye weh.
Lastnye teacher amek la jugak gudis tu. Tapi kek dia memang tamo amek.
Hah ko! Dahla kek aku beli 1kg..Beso. Alahaiii sabo ajela aku. Takde rezeki dedek nak potong kek sesame kawan. :(

Lastnye simpan kek tu. Tunggu kazen dia balik hostel. Meriahkan suasana potong kek.








This year kan bulan 6 adalah bulan puasa. On the date 5/6,potong kek lagi sekali sesame kakak sepupu :)

en abe aje bagi hadiah pade dedek. Control car. Dedek ni kan suke main kereta.
Mama?
Cukupla mama bagi hadiah kaseh sayang ^_^















Nahhh aku belanja video.Maafkan suara memetir tu ye :)


Sayang mama babah.
Selamat hari lahir yang ke 5.
Mama sentiasa doakan Queshairy sentiasa dibawah lindungan Allah.
Moga Q berjaya dunia akhirat.
Mama babah abam semua orang dalam rumah sayaaaaang dedek budak manish=)


0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!