Jul 26, 2017

Open house jutawan surirumah

Gitchewww tajuk dia.
Sabtu lepas dapat jemputan open house di rumah jutawan surirumah eida hasan.
Acehhh jemputan ke.
Ok kire jemputan la. Iols kan pengedar dia.
Yang lelain akan diceritakan bile timing ok 😁
Start open housenye jam 2. Close housenye jam 6. Ingatkan nak gerak jam 4. Tapi bile pikir balik lepaskan ajela asar dulu.
Amek wudhuk siap siap.  Sekali elok tengah mekap,  terkentut tanpa sengaja.  Terus lepas aje.  Aduiiiiii sayangnye. Elok berapa minit tu terus azan asar 😑
Geram dgn vontot sendiri kerana tak berdisiplin.  Orang yeeee aje gigih, sekali ko sesedap aje kuntut. Haishhh sabar ajela.
Lastnye gerak pon dekat dekat jam 5.
En abe tak follow.  Pasal dia ade kerja nak kene settle. (saaaangat😃)
So ber3 ajela perginye.
Sampai sampai terusla makan.  Since tuan rumah pon bz dengan tetamu yang lain kan.
Syukur ade sha.  Jadik takla canggung sangat khenss.
Makan makan. Dalam 1/2 jam gitu.  Sha nak balik.  Dalam nak balik tu sempat la berdiskusi tentang problem agent agent yg hado tu.  Lastnye jejak gak 6.15.
Cungla tu. Terus mintak diri dengan tuan rumah.  Nak solat asar lagi pon. 😉

Sempat snap gambar gambar ni je.
Jadi lakan dari takde.  Ade jugak kenangannye untuk 2017.





Terime kasih kak eida kerana sudi jemput kite.  Next year ajak lagi tauuu.

Utk korang yg baju peplum pepel tu jutawan surirumah eida hasan tu.
Very humble. Walaupon jutawan😘


0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!