Oct 14, 2014

small birthday celebration at school

since abam dah reti menuntut nak potong kek kat school...
okla...
kite folo la kehendak dia...
big day dia kannn.
beli kek kat sds...
then gudis yg itu hari celebrate besday dedek pon banyak lagi..
mohla recycle saje kasik frens kat school nanti..
tak elok membazir...
membazir amalan syaitonnnn...

hihihihihi...

meh tengok ape yg teacher hadif sempat snap-snap kan itu hari..


besar dah anak bujang aku ni...
pon buat aku urut dada dengan perangai dia...


tu semua kengkawan hadif kat school...


nampak tak budak pompuan cina belah kiri..itu ah pau...yang hadif suke-kan sangat..
dan budak pompuan melayu dr kanan..dia dgn hadif aje melayu dlm kelas ni...

=)


amboiii abam..sukeee dia tu...


memang budak-budak kelas ni sporting kalu suruh bergambo...



selamat hari lahir anak...
nanti next year kite potong-potong kek lagi kat school okehh..
jangan noti-noti..
belajar pandai-pandai .
mama sayang awak okeh!




1 komen tomen:

AMIIZAA said...

Happy birthday Hadif yg comel...semoga menjadi anak yg solleh, bijak dan cerdik...amin...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!