Oct 7, 2014

hadif 5 tahun sudah


dah 5 tahun dah abam...7 Oktober 2014
dah 5 tahun jugak Allah kasik aku pinjam amanan-Nya ini..
Syukur Alhamdulillah..

tade yang tak baek untuk anak anak...
semuanya maukan yang terbaek untuk mereka...
mcm tu jugak mama...

bile ingat ingatkan balik...
first time mama lahirkan awak...
terime hakikat kedatangan awak selepas kene belah...
memang sedeh...
apepon hadif....
mama sayang dan sayang pade awak..
tak kire apepon..
maafkan mama kerana banyak kekurangan mama...

hadif,
andai 1 hari nanti awak tau mama punye blog..
awak akan sampai ke tajuk ini...
dan ini wish mama untuk awak yg ke 5 tahun,,



whoaaaaa....besar dah iye...


"abam...

selamat hari jadi nak..

muge panjang umur awak..
bertambah tambah rezeki awak...
muge awak jadi anak yg soleh..
bergune dunia dan akhirat...
belajar rajin rajin untuk kehidupan dunia awak...
rajin-kan solat untuk bekalan akhirat awak...
rajin-kan mengaji untuk diri awak ter-elak dr perkara yg mungkar..
mama babah tade rete nak bagi kat awak...
cume ilmu yg tak seberapa yg mama & babah dapat bg kat awak...
dengan harapan awak akan ingat dan praktik-kan untuk teruskan kehidupan...
dunia & akhirat musti seiring....
muge awak berjaya dunia & akhirat..
mama.babah.adik.tok ma.tok ayah...dan semua orang sayang awak sangat sangat....
jgn noti noti ok....
noti sikit takpe...
love u son..."





ape pon..mama babah cube berikan yang terbaek untuk awak dan adik...
selamat hari jadi abam...

dr mama yg sayangkan anak anaknye...




3 komen tomen:

AMIIZAA said...

happy birthday Hadif yg comel & handsome, moga jadi anak yg solleh:):)


muaahhhh dari auntie mieja:)

Mek Rose said...

hepi beseday abam adam
dah besar dah big boy sgt nmpak...:-)

anajingga said...

happy belated bday hadif, be a good boy..was here :)

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!