Oct 30, 2014

BB Cream by SEQYBEAUTY

Assalamualaikum...
hai haiiiiiii...
ewahh kemahen dia punye peramah kennnn...
ni hah... makhincik nak bagtau koram...
makhincik sekarang dh jadik agen yg sah utk SEQYBEAUTY kawasan JB...
*lambai lambai tgn*

so..senang-lah untuk koram koram yg stay kat JB...
kalau nak dapatkan BB Cream SQB tu,,,
bleh COD..jimat sikit utk postage

=)

sebelom tu.. meh makhincik nak membebel sikit pasal masalah-masalah kulit yg selalu kite hadap..
nak nak time umur dah mengjangkau ke 30 series ni...
mcm mcm masalah yg timbul...
i is sakit hati tauk!

ehhh .memey makhincik makai tabita lagi..what ever it is...
i still love Tabita Skincare

cume,,,utk lebih dan lebih meng-konpiden-kan diri...kenala tambah sikit BB Cream utk lagiiiiii nampak comey dan ber-seri...

so...mari cekidaut ape maalah masalah kulit yg selalu jadik kat kulit kulit kite ni..


Spots

Spots terjadi akibat faktor umur, persekitan & hormon. Ber-bentik bulat besar

Freckles

Faktor Freckles adalah dari keturunan. Kalau sesiapa ber-keturanan mcm ni, selalunya dari kecik / muda memang dah ada. Freckles ni mcm ala-ala jeragat la gituk,,,
kalu koram perasan mat saleh selalu ade bende alah ni...berbentuk bulat bulat kecik. Diameter dia lebih kecik dr Pigmentasi..
dan iniiii la yg ade kt muke makhincik....tak ilang ilang....geremmm!


Pigmentasi

Berpunca dari sinar UV atau lebih senang kate terkena pancaran cahaya matahari. Bentuk dia mcm 'pulau' atau 'takde paten"

Antara 3 jenis masalah ni...yang paling susah dan yg plaing liat nak hilang adelah Freckles!

hah,...time ni la koram perlukan BB Cream by SQB ni....
mencegah lagi bagus dr merawat...
begitu...

next entry aku bagi detail pasal BB Cream by SQB ni...
harga pon murah...
hanye RM55!

mcm biasa..nak tau lg detail...
meh sms.whatsapp.wechat
018 2777794







1 komen tomen:

Cik Ecah said...

bb cream by sepet kan?
mcm best jer baca testimoni bb cream ni...meletop2 herger pun berpatutan!

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!