Jul 24, 2011

weekend..





weekend kali nih tak berape nak best...pasalnye...semalam..bersamaan hari sabtu...pagi-pagi buta tapi tak la buta sgt....dlm kol 8 lebeh gtu...mommy dah gegar bilik aku suruh bangun...katenye ayah panggil...


alamak..aku dah saspen..dalam mamai2 tuh...aku lajuu je turun tangga cr ayah..tgk dia dah terbaring...sakit dia bertambah kuat....nampaknye ayah mmg dah tak leh nak tahan sakit dia....


aku terus tanye same ade nak ke ospital atau ape....nampaknye ayah masih mau bertangguh lg....yg di kate hanye...."pegi umah mak ngah...diskus same mak ngah camne" dlm napas tertahan-tahan....


sudahnye....ke Hospital Sultanah Aminah la kami.....


alhamdulillah.....tak yah admitted...


tp...ade tpnye...kes ayah aku keene rujuk balik ke pakar jantong...aduyaiiiii....takot peristiwa 2002 berulang kembali...


utk inffo korang..ayah aku mmg ade sakit jantong..dan salur jantong dia mmg dah tersumbat....2 dr salur tuh dah dimasokkan stand ..tgl 1 lg salur yg maseh belom settle..kengkawan...doakan terbaek utk ayahanda kuh yah,,,


muge time masok stand tuh..tade ape2 komplikasi yg tak best berlaku..


upsss..balik dr huru hara semalam...dadiff kuh pulak demam...adoiiii....doakan dadif cpt kebah dr demam dia yah kengkawan.....pening!




2 komen tomen:

anie said...

Jangan risau ya...semoga ayah akish sihat n dijauhkan perkara tidak elok...dadif cepat sembuh sian kat mama tau...

Softtouch [Hanim] said...

semoga abah kish sihat seperti sedia kala yer..sama2 lah kita bdoa utk abah kish..

semoga dadif ensem cpt smbuh dr demam yer...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!