Jul 1, 2011

dadif dan pool



baru nk kepoh2 kat sini...sampai swimming pool tuh pon dan naek kempis akibat terkene kuku sikucing yang tak bertanggungjawab...haishhhh...

ala...swimming pool rm15.90 saje..beli pon kat giant ....idakla beria2 nak beli yg mahai2....apetah lagi nak carik kat tempat yg standart2 ....motip??? hahahahhhahaha....

first time dadif masok..mmg sgt eksaited...suke sgt...rase pueh hati bile belikan...pasal dia nk...barula rase  diri ini diappreciated...gtu....nnti aku boh video dia tgh berendam kat dlm pool tuh yeh...

=========================================================================




 tu yg fes time dia masuk..









last but not least........


 
hehehhehehe.....sampai la neh...kalo masok...nak keluar..punyola payah....



12 komen tomen:

MAPPIAU said...

hahahaha samelah ngan irfan, disebabkan nak masuk dalam tuh senang pastu nak keluar sampai esok pun sanggup terus omak eh suruk benda alah tu dalam setor dalam sudah.. setel.

ashikin said...

Dadif sangat chomel! ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kat umah aku ade seketui adiah besedeay dia masa 1 tahun dulu..tak penah guna sbb umah den mangkuk tingkat. bilik ayor pon kocik je..huhu

sonot tgk mamat ni berendam..tak cejuk ke yang? ehhee

Cik gugu [= said...

dadif....cumil nye syg.... auntie join bole ke? bg x agak2nye? huhuh

Vna Sandhu said...

seronoknya dadif main air!

my new url http://myspaceofthoughts.blogspot.com/

eB ezrin said...

nak join nak join ;p

Huda said...

bestnye dia mandi pool..same cam husna nye pool :)

Krsty Pinky said...

eh samalah pool cam mawarnye..nanti daku poskan plaks this same entry..

ibunaznoy said...

entry ni al nafis pun tgk & dia pon nak suruh beli pool ni gak..skrg ni duk swimming ats lantai bilik air je ^_^

Shazana Hanis said...

dadif sgt comel :) ggrrrr grrrrr..

@e_da said...

wah bestnya ye kamo dadif... kalau dgn mika mesti best berkubang sama2

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dadif main pool..lebih krg mcm danish n dicha punya...betul kalu dah amsuk dlm tu nk kuar punyalah pyh

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!