Jul 15, 2011

ape nak kasi ek..

mau tanye kat korang la...

25 julai 2011 adelah besday ayah aku yang ke 60 tahun..tp aku sgt la kekeringan idea ape nak bagi lepas aku sendiri nanyekan ape yg beliau mahu....

setelah mendapat jawapan yg agak membuatkan hati aku SENTAP dan berjaya merisaukan hati  aku hingga kehari ini..aku still tak tau nak bg ape kat ayah aku tuh..

mandangkan mmg every year..dan setiap orang dlm family aku akan diraikan dan dibagi hadiah..maka...aku kene gak cr idea nk kasik ape...

ce korang kasik idea..ape aku nk bagi...korang jgnla bg idea yg gaban2 punye cost yah...mak tak mampu...kakakakakkakak

jase baek korang amatlah dihargai..





9 komen tomen:

mekchu said...

dah nak raya ni kan.. apa kata bg dia kemeja ngan seluar utk buat raya terus? atau jam tangan ke..

Nia said...

kalau bagi ayah printed canvas gambar dia kahwin dgn mak dulu, ok tak?

fiza said...

Ha'ah nok, beli baju raya trus. Tak pon belikan wallet ngan belt ker ☺☺

wahida said...

ayah ko suka dgr lagu tak? kalau suka, y not ko belikan dia CD lagu feveret dia?

MAPPIAU said...

tahun lepas aku bagi perfume sajork kat ayahanda ku hihihi.

axie said...

beli kameja pun ok..
tak pun jam tangan..hehe

ieda said...

biasa kalau ayah akak .. akak bagi tshirt atau kain pelekat .. skrg nie dia suke pakai jubah .. tu yg bagi jubah :)

Softtouch [Hanim] said...

beli sepasang bj n seluar kot...kan nk raya nie..atau kasut ker...

@e_da said...

beli kan baju raya dia... dah nak dekat raya ni.. heheheh

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!